Midsummer Event bij Mennorode

Op 15 mei 2018 nodigen wij bedrijven en relaties uit voor het MidSummer Event. Op een ontspannen manier maakt u kennis met Mennorode en wordt u geïnspireerd door Rocky Hehakaija en getrakteerd op heerlijke muziek door CHMPGN Avenue met onder andere Jennifer Ewbank!

PROGRAMMA
15.00 – 16.00 Ontvangst
16.00 – 16.30 Rocky Hehakaija
17.00 – 18.00 Inspirerende locatie tour
18.00 – 20.00 Walking Diner in combinatie met CHMPGN Avenue

Rocky Hehakaija is een bekend gezicht in de internationale straatvoetbalwereld. Zij is het eerste en enige vrouwelijke lid van de Street Legends, het beste straatvoetbalteam ter wereld met ex-profvoetballer Edgar Davids als aanvoerder. Rocky richtte de stichting Favela Street op. Met de kracht van straatvoetbal creërt ze een nieuwe generatie sterke rolmodellen in achterstandswijken. Nu inspireert ze jonge vrouwen overal ter wereld met haar positieve instelling en voetbal skills, en fungeert ze als rolmodel voor jongeren uit sloppenwijken over de hele wereld.

CHMPGN Avenue staat voor high class en vooral sfeervolle muziek. Met Jennifer Ewbank als zangeres en pianiste, een saxofoniste en (contra)bassist/DJ als basisbezetting is dit een bijzondere moderne band met een bite zoals Champagne. CHMPGN Avenue is een ode aan de straat met chique champagne huizen in het Franse stadje Epernay. De allure en luxe rondom Champagne willen deze muzikanten uitstralen tijdens hun optreden. Maar alles met een knipoog, want bovenal willen deze gedreven muzikanten hun publiek laten genieten.

HEBBEN WIJ UW INTERESSE GEWEKT? MELD U SNEL AAN!
Vult u s.v.p. onderstaand contactformulier in en geeft u in het berichtenveld uw bedrijfsnaam, functienaam en aantal personen waarmee u wenst te komen aan. Wij kijken uit naar uw komst op 15 mei a.s.

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen