Aan het woord José Imlabla

“Mijn paard is mijn coach. Door haar word ik mij bewust van mijn gemoedstoestand en fysieke gesteldheid.”

José heeft met succes de opleidingen Academisch Coach, Intuïtieve Coaching en Equine Assisted Coaching afgerond. Daarnaast heeft zij de trainingen Groepsdynamica, Provocatieve Coaching en Zen meditatie gevolgd. Hierdoor heeft zij zich gekwalificeerd tot professioneel coach. 

Om meer verdieping te geven aan het coachen met de inzet van paarden is José zich verder gaan specialiseren. Ze volgt de opleiding gestalttherapie bij Nederlandse Stichting Gestalt in Amsterdam en is een gestalttherapeut in opleiding. José is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen op het gebied van coaching én gestalttherapie; met óf zonder de inzet van paarden.

Op Mennorode is José is een trouw gezicht en beschrijft de samenwerking als bijzonder en flexibel; "Niets is te gek en de medewerkers doen er alles aan om door hun gastvrijheid een waarde toe te voegen aan mijn trainingen". Dit is ook de reden dat zij met Mennorode in gesprek is om gezamenlijk een volledig pakket te ontwikkelen...José zal zorgen voor de inspanning en Mennorode voor de ontspanning.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden en wat José voor uw bedrijf kan betekenen? Wij brengen u graag in contact met haar! Vult u hieronder het contactformulier in en wij zullen deze direct naar haar doorzenden.

Ik wil graag meer informatie

Voor meer informatie over de coachings- en trainingsmogelijkheden met José? Vult u onderstaand contactformulier in. Wij zullen uw aanvraag direct doorsturen. 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen