1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

MENNORODE IN BEWEGING

LEKKER SLAPEN
Om u maximaal slaapcomfort te bieden, hebben we alle dekbedden in de tweepersoonskamers vervangen door speciaal voor Mennorode ontwikkelde dekbedden. Ook hebben alle bedden een nieuw hoofdkussen. Bovendien beschikt u in de tweepersoonskamers over een 'Pillow Menu': hiermee heeft u de keuze uit een hard of zacht kussen. Komt u gauw genieten van een goede nachtrust?

PROEVEN
Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom serveren wij uitgebreide en vernieuwde buffeten voor ontbijt, lunch en diner. Zo kan iedereen kiezen wat bij zijn of haar wensen past. Zijn er binnen uw gezelschap gasten met speciale dieetvoorkeuren? Laat het ons ruim voor aankomst weten, dan bespreken wij met onze chefkok wat de mogelijkheden zijn. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk aan uw wensen voldoen.

HD QUALITY
In december hebben wij op alle kamers de televisies en telefoons vervangen en zijn wij overgegaan op HD-kwaliteit. Hierdoor geniet u van scherpe beeldkwaliteit en meer zenders.

SPORTIEF & ACTIEF
Sportiviteit vormt een steeds belangrijker onderdeel in ons leven. Daarom kunt u bij Hotel & Congrescentrum Mennorode gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. Werk naar hartenlust aan uw conditie, verzet uw gedachten of geniet in de recreatieruimtes van een potje tafeltennis of tafelvoetbal. Bent u liever in de buitenlucht? Verken de omgeving met een van onze vernieuwde huurfietsen! 

SERVICE
Heeft u een meeting bij Hotel & Congrescentrum Mennorode, dan zorgen wij uiteraard voor een goede begeleiding. Alle contactpersonen die tijdens uw bijeenkomst aanwezig zijn, zullen bij aankomst door onze meeting host worden ontvangen en naar de zaal  begeleid. Het dagprogramma en de laatste wijzigingen zullen wij met u doornemen om zo de dag naar volle tevredenheid te laten verlopen. 

KOPJE KOFFIE?
Tijdens een meeting moet er af en toe ook tijd voor ontspanning zijn. Daarom serveren we tijdens de coffee breaks de koffie en thee in ons recent gemoderniseerde vergaderfoyer. Zo bent u er in de pauze even écht uit.  

CHEERS
Tijdens het diner wilt u natuurlijk genieten van een lekker drankje. Steeds vaker krijgen wij de vraag of de gasten van een gezelschap de consumpties op eigen rekening kunnen krijgen. Dankzij onze drankenkaart is dat heel gemakkelijk en overzichtelijk. Gasten rekenen bij vertrek hun eigen consumpties af. Op deze manier heeft u er geen omkijken meer naar! 

PACKAGES
Voor zakelijke boekers maken wij het met speciale meetingpackages extra makkelijk. Deze all-in arrangementen bevatten alles wat u nodig heeft voor een succesvolle meeting. Een ideale manier om uw meetingbudgetten te sturen.

NICE TO MEET!
Graag stellen wij u voor aan Ariëtte Buijtenhuis, onze enthousiaste accountmanager. Verblijft u meerdere keren per jaren met groepen bij Mennorode? Dan kan het zeker de moeite waard zijn om contact met haar op te nemen. Samen met u kijkt ze graag naar de mogelijkheden voor aantrekkelijke contracttarieven. Neem vrijblijvend contact met haar op via a.buijtenhuis@mennorode.nl.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op!
Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.