Verken de Veluwe!

 

Verblijf bij Hotel Mennorode en verken de Veluwe! Vanaf het hotel loop je zo het bos in en ook in de directe omgeving zijn de moosite wandelroutes uitgestippeld. Lang, kort, door het bos of over de uitgestrekte heidevelden... Het gevarieerde landschap van de Veluwe verveelt nooit. 

Stukje prehistorische natuur
Geniet van een stukje prehistorische natuur met de wandeling 'Over velden en kampen'. De 13 km lange tocht brengt je dwars door Elspeet heen. Een duik in de geschiedenis dus, want dit gebied werd in de prehistorie al bewoond. 
Startpunt → Staverdenseweg 2 in Elspeet

Wild spotten
Ssssst... Goed opletten en vooral niet teveel geluid maken! Als je geluk hebt, spot je tijdens de wandeling 'Door het bos' een everzwijn of edelhert. Het 9 km lange wandelpad loopt namelijk over terrein waar wild beschutting vindt. Dat is echt het Veluwegevoel! 
Startpunt → Elspeterbosweg 26 in Vierhouten

Uitblazen op het terras
Kom na een heerlijke wandeling tot rust op het zonnige terras van Hotel Mennorode. Geniet van een kop koffie of thee met gebak, een glas biologische wijn of kies voor een lekkere snack van de Kleine Kaart. Al een kamer gereserveerd? Boek nu en profiteer direct van de voordelige 3=2 actie!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen