1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vier de feestdagen bij Hotel Mennorode

De feestdagen doorbrengen in de mooiste omgeving van Nederland? Boek een van onze feestdagenarrangementen en vier Kerst of Oud & Nieuw in Hotel Mennorode.

4- of 5-daags Kerstarrangement
Kom de kerstdagen bij Mennorode vieren! Het hotel is volledig in kerstsfeer en buiten is de natuur in volledige winterslaap. Ook in deze periode is de Veluwe weer schitterend om te zien. Met een verblijf bij Hotel Mennorode viert u de kerstdagen midden in de bossen, mooier kan het toch niet?

Boek het 4-daagse kerstarrangement
Boek het 5-daagse kerstarrangement

Wilt u langer blijven, dan kan dat tegen een speciaal tarief. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden. 

3-daags Oud & Nieuw-arrangement

10-9-8...samen aftellen naar 2018! Verblijf tijdens Oud & Nieuw bij Hotel Mennorode en luid het nieuwe jaar midden in de bossen in. Door de prachtige afgelegen ligging van het hotel zijn er geen harde knallen van het vuurwerk. Zo kunt u gerust met uw hond of kleine kinderen de jaarwisseling vieren. 

Tijdens uw verblijf verblijft u in een tweepersoonskamer en op Oudejaarsdag serveren wij een feestelijk dinerbuffet met als afsluiting een feestelijk dessertbuffet. Natuurlijk mag het gezamenlijk aftellen naar 2018 niet ontbreken. Wij zorgen voor de bubbels en oliebollen in Grand Café 'De Schaapskooi'.