1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Ongedwongen genieten

Hotel & Congrescentrum Mennorode beschikt over uitgebreide culinaire mogelijkheden;

  • Grand Café "De Schaapskooi"; het adres voor een heerlijke lunch, smaakvol diner en een goed glas wijn bij een gezellig haardvuur.
  • Restaurant "De Eetzael"; in de ochtend geniet u hier van een uitgebreid ontbijt en serveren wij voor groepen smakelijke lunch- en dinerbuffetten. Tevens serveren wij hier iedere vrijdag en zaterdag het uitgebreide dinerbuffet.
  • Terras met speeltuin; op een mooie zomerdag is het heerlijk toeven op het riante terras terwijl de kinderen spelen in de speeltuin.

À la carte dineren
Van zondag t/m donderdag heten wij u vanaf 17.30 uur van harte welkom in Grand Café "De Schaapskooi". Geniet in sfeervolle ambiance van ons verrassende à la carte menu. Reserveren kan telefonisch via 0577 - 498 111.

Zakelijke mogelijkheden
Mennorode is gespecialiseerd in het aanbieden van zakelijke lunches, diners, recepties en verrassende buffetten.

Internationale keuken
Mennorode ontvangt jaarlijks zeer veel internationale gasten en is hierdoor gewend aan het koken voor vele nationaliteiten en heeft respect voor de verschillende culturen.

Duurzaamheid
Mennorode heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en dit is terug te vinden in ons restaurantaanbod; minimaal 65% van al onze ingrediënten is biologisch.