Mennorode Vernieuwd

Om ervoor te zorgen dat wij u ook de komende jaren naar volle tevredenheid mogen ontvangen, werken wij hard aan de modernisatie van Mennorode. Tevens worden er diverse producttoevoegingen toegepast om uw verblijf nog aangenamer te maken.

Een greep uit de vernieuwingen:

  • Alle tweepersoonskamers worden in 2017 gerestyled in look en feel en uitgerust met een nieuwe televisie, gordijnen, koffie/thee faciliteiten, haardroger en Ritualsproducten.
  • Tevens hebben wij in alle tweepersoonskamers de dekbedden vervangen en kunt u uw kussens kiezen uit het Pillowmenu.
  • Door een verbetering in ons koffieaanbod genieten onze gasten in de Schaapskooi, de vernieuwde coffee foyer en tijdens het ontbijt van de beste en zeer duurzame koffie en thee van Peeze.
  • De Schaapskooi is gemoderniseerd tot een sfeervol Grand Café waar u net als in de beginjaren geniet van een goed diner of een verfrissend drankje.
  • De buffetten en à la carte menu's zijn aangepast aan de hedendaagse eisen en wensen en worden bovenal bereid met lokale en eerlijke producten.

Naast bovenstaande valt er nog veel meer te ervaren en wij hopen u snel te mogen begroeten!

Tijdens uw verblijf kan het zijn dat nog niet alle zaken volledig zijn afgerond, maar u zult de diverse veranderingen zeker opmerken.

Graag tot ziens!

Team Mennorode

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen