Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Bericht inzake Corona (Covid-19)

Update 13-01-2021

Geopend!

Geachte gast,

Sinds maandag 4 januari 2021 zijn wij weer geopend. Uiteraard met alle veiligheidsmaatregelen in acht nemend zoals u van ons gewend bent. We zijn dan ook trots dat we het officiële Corona Certificaat namens Kiwa hebben mogen ontvangen.  

Voelt u zich niet fit en heeft u verkoudheidsklachten? Dan vragen wij u niet naar ons toe te komen, maar uw reservering te verplaatsen naar een ander moment.  

U kunt een overnachting bij ons boeken op basis van logies, inclusief of exclusief ontbijt. Diner kan bijgeboekt worden in de vorm van een daghap (graag reserveren). Er is een beperkte lunchkaart beschikbaar. De maaltijden kunt u bij ons afhalen en nuttigen op uw hotelkamer. Bel of mailt u ons gerust voor vragen: receptie@mennorode.nl

We ontvangen u graag veilig en vertrouwd bij Mennorode. Genieten van rust en ruimte en de frisse boslucht. Wij heten u graag van harte welkom!

Bijeenkomsten

 Update 13-01-2021

  • Bijeenkomsten tot 30 personen zijn toegestaan.
  • Catering op basis van take-away, u kunt deze nuttigen op uw hotelkamer of tijdens een frisse wandeling door de bossen. 
  • Uw bijeenkomst vindt plaats in een ruime zaal waarbij u voldoende afstand (1,5 meter) kunt bewaren.
  • Bij de ingang van iedere conferentiezaal zijn er desinfectiemiddelen aanwezig. 
  • Om te ventileren kunt u ramen en deuren openen vanuit de zaal.
  • Wilt u meer lezen over onze leuke suggesties voor vergaderen Covid stijl klik dan hieronder.

Vergaderen Covid stijl

Veilig vergaderen

Wellicht heeft u behoefte aan extra zekerheid bij het organiseren van uw conferentie in deze onzekere tijden. Wij zijn een samenwerking aangegaan met Testopdezaak. Verpleegkundigen komen op Mennorode om uw deelnemers te voorzien van een sneltest voordat de meeting van start gaat. Deze sneltest bedraagt € 49,95 per test en is goedgekeurd door het RIVM. Na 15 minuten ontvangt u de uitslag.

Bij een positief geteste deelnemer wordt direct melding gemaakt bij de GGD om het bron- en contactonderzoek te starten. Het team van testopdezaak.nl onderneemt deze vervolg stappen. Graag vernemen wij of u hiervan gebruik wenst te maken.

Hygiëne maatregelen

 

  • Bij de verschillende entrees van al van onze gebouwen, restaurants en coffee foyers vindt u desinfectiezuilen/middelen waar u voor binnenkomst uw handen kunt reinigen.
  • Wij verzoeken onze gasten in de openbare ruimtes en gangen een mondkapje te dragen. 
  • De algemene ruimtes worden frequent schoongemaakt met extra schoonmaakrondes. 
  • Bij een verblijf van meerdere nachten wordt uw hotelkamer niet tussentijds schoongemaakt. indien gewenst ontvangt u uiteraard wel schone handdoeken.