Arrival
Departure
Code

If you have a discount code, please enter the code in this field

 

Dog friendly hotel

Verblijft u bij Hotel Mennorode, dan is uw trouwe viervoeter uiteraard ook van harte welkom. Ons hondvriendelijke hotel ligt midden in de prachtige bossen van de Veluwe, een omgeving waar u samen met uw hond de mooiste wandelingen maakt, voor iedereen fijn dus!

Facilities

Uw hond is toegestaan in alle openbare ruimtes van ons hotel, met uitzondering van het restaurant. U kunt in Grand Café De Schaapskooi of de lounge gebruikmaken van het buffet, zodat uw hond niet in de hotelkamer hoeft te blijven. Verder ontvangt u bij aankomst een pakketje met onder andere hondenkoekjes, een overzicht van de losloopgebieden en ons huisdierenreglement.

Omgeving van ons hondvriendelijke

Vanuit het hotel loopt u direct het bos in, waar enkele mooie wandelroutes starten.
De Losloopgebieden hebben wij voor in kaart gebracht. Bij de receptie informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Pet regulations

  • Kosten: € 15,- per dag. Maximaal 1 hond per kamer.
  • Wij willen u er op wijzen dat uw hond in het hotel, op het hotelterrein en in de omgeving aangelijnd moet zijn. In de omgeving zijn wel enkele losloopgebieden, een overzicht daarvan ontvangt u bij aankomst.
  • U dient uw eigen hondenmand, drinkbak en hondenvoer mee te nemen.
  • Het hotel heeft maximaal 5 kamers beschikbaar voor een gezelschap met een hond (uitsluitend standaard twin kamers). U dient daarom vooraf te reserveren.
  • U bent als eigenaar te allen tijde verantwoordelijk voor de hond.
  • De hond is toegestaan in de openbare ruimtes m.u.v. het restaurant en de ontbijtzaal.
  • De hond mag in geen enkel geval zonder begeleiding achterblijven op de kamer, ook niet wanneer u zich elders in het hotel bevindt.