Toffe bijbaan in de huishouding!

Make someone smile today!

Gastvrijheid pur sang; De eigenschap om gasten hartelijk en gul te ontvangen. Dat is waar Hotel & congrescentrum Mennorode in uitblinkt. Jong of wat ouder, heer of dame, werken bij Mennorode betekent dat jij de gast het optimaal naar de zin wilt maken, die extra glimlach op iemands gezicht toveren! Daar draait het om voor jou.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's!

Weekend- en vakantiekracht Huishouding (uren in overleg)

Als Medewerker Housekeeping ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak van het hotel. Samen met de rest van je team richt je je op het verblijfsklaar maken van de hotelkamers en zorg je dat de algemene ruimtes en bedrijfsruimtes netjes en schoon blijven.

Wat ga je doen

  • Je zorgt ervoor dat de gasten bij aankomst maar ook tussentijds kunnen rekenen op een schone kamer door deze te stofzuigen, schoon te maken, bedden op te maken en de kamers netjes in de gewenste opstelling te plaatsen;
  • Verder zorg je ervoor dat de zalen, gangen en restaurants schoon blijven;
  • Maar ook zorg je ervoor dat de gasten zich bij ons thuisvoelen en werk je mee aan het leveren van een perfecte service van ons hotel! Wij geloven erin dat we gezamelijk het verschil maken;
  • Schoonhouden van de douches en toiletten op onze camping.

Wie zoeken wij

  • Wij zijn op zoek naar een spontane en hardwerkende collega (v.a. 15 jaar) die de mouwen wilt opstropen en meewerkt aan de schoonmaakkwaliteit van ons hotel. Werken in de weekenden en vakanties? Deze baan is super te combineren met je studie.

Wat bieden wij

  • Wij bieden een veelzijdige bijbaan in een leuk en hecht team;
  • Salariëring conform Horeca Cao.

Wordt jij onze nieuwe collega bij de huishouding?

Super leuk dat je gaat reageren om bij ons in dienst te komen! Laat snel je gegevens achter en vertel ons waarom je bij ons wilt werken en wie weet zien we je snel voor een bak koffie en een fijne kennismaking.

Naam
Email adres
We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
Telefoonnummer
We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
Bericht
We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.