Toffe bijbaan bij de Receptie!

Make someone smile today!

Gastvrijheid pur sang; De eigenschap om gasten hartelijk en gul te ontvangen. Dat is waar Hotel & congrescentrum Mennorode in uitblinkt. Jong of wat ouder, heer of dame, werken bij Mennorode betekent dat jij de gast het optimaal naar de zin wilt maken, die extra glimlach op iemands gezicht toveren! Daar draait het om voor jou.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's!

Weekend- en vakantiekracht Receptie (uren in overleg)

Vind je het heerlijk om 's morgens niet te weten hoe de dag gaat verlopen en vind je het leuk om verantwoording te nemen en een actieve bijdrage te leveren aan het verblijf van onze gasten? Dan is een baan als medewerker receptie jouw ideale bijbaan. Samen met je collega's ben je het visitekaartje naar onze gasten en verzorg je naast alle voorkomende receptietaken een actieve ondersteuning aan ons bedieningsteam. Kortom een toffe job voor een creatieve duizendpoot.

Wat ga je doen

  • Je zorgt van aankomst tot vertrek van onze gasten voor een heerlijk verblijf;
  • het aannemen en verwerken van reserveringen;
  • telefoonbehandeling;
  • alle overige voorkomende receptietaken;
  • bijhouden van publieksruimten en werkruimten;
  • verlenen van een perfecte en persoonlijke service.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een gastgerichte, proactieve en flexibele collega (vanaf 16 jaar). Je hebt oog voor detail, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent op zoek naar een leuke uitdagende functie.

Wat bieden wij

  • Wij bieden een veelzijdige bijbaan in een leuk team;
  • Salariëring conform Horeca Cao.

Wordt jij onze nieuwe collega bij de receptie?

Super leuk dat je gaat reageren om bij ons in dienst te komen! Laat snel je gegevens achter en vertel ons waarom je bij ons wilt werken en wie weet zien we je snel voor een bak koffie en een fijne kennismaking.

Naam
Email adres
We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
Telefoonnummer
We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
Bericht
We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.