Effectiever samenwerken en vergroten van werkplezier!

Mensen op een ervaringsgerichte, speelse manier prikkelen en in beweging zetten met inzet van hoofd, hart, handen en humor, is mijn kracht!

In mijn gedragsgerichte verander- en ontwikkeltrajecten ligt de focus op bewustwording, persoonlijk leiderschap, effectiviteit, veerkracht, stressreductie en werkplezier in de huidige of toekomstige functie. Met mijn enthousiasme, daadkracht, open mind, organisatiesensitiviteit en intuïtieve manier van werken met ‘dat wat er is’, zie ik snel hoe de hazen lopen. Zet graag direct praktische stappen op weg naar verbetering, met resultaat voor mens en organisatie. 

In mijn verander- en ontwikkeltrajecten gaan we ‘stilstaan’ en vooral ‘doen’. Werk met de mix van 1-op-1 coaching, groepstrainingen en ‘on the job’-coaching. Put hiervoor uit mijn ervaringen met loopbaancoaching, organisatie- en gedragsveranderingen, HRD, sales, communicatie, gastvrijheid, stressreductie, mindfulness, interactieve werkvormen en improvisatietheater.

Wil je gewoon eens kennismaken, sparren of een veranderwens binnen jouw organisatie met mij bespreken? Bel me gerust, ik help graag!


Brigitte Engelbertink
(06-53602935)

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen