Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Bericht inzake Corona (Covid-19)

Geachte gast,

Wij zijn geopend vanaf maandag 11 mei!

Van harte welkom bij Hotel Mennorode! Bij ons u geniet van de prachtige omgeving van De Veluwe en onze veelzijdige fiets- en wandelomgeving. Graag informeren wij u hieronder over de aangepaste richtlijnen en maatregelingen welke wij hebben doorgevoerd.

Onze camping is open vanaf 1 juli 2020

  • Er zijn voorlopig een beperkt aantal hotelkamers beschikbaar & boekbaar. Hierdoor geniet u nog meer van de rust, ruimte en privacy in ons hotel. Heerlijk!
  • Hotelkamers worden om en om ingepland, waardoor wij meer tijd tussen het wisselen van nieuwe gasten creëren.
  • Het openbaar sanitair is nu gesloten, onze gasten kunnen gebruik maken van de voorzieningen op hun eigen hotelkamer. 
  • Al onze openbare ruimtes zijn ingericht op de 1,5 meter maatregelen.
  • We beschikken over diverse restaurants en voldoende terrassen in onze prachtige groene omgeving. In alle rust en ruimte kunt u genieten van uw ontbijt, lunch en/of diner.
  • Wij faciliteren bijeenkomsten t/m 10 personen, per 1 juni bijeenkomsten t/m 30 personen en per 1 juli bijeenkomsten t/m 100 personen.
  • U kunt bij ons vergaderarrangementen boeken inclusief overnachting(en) en per 1 juni bieden wij ook weer dagarrangementen aan.
  • Zaalopstellingen zijn uiteraard met 1,5 meter afstand opgesteld.
  • De routing is in het hele hotel aangepast met pijlen en borden.
  • Verhuur van hotelkamers als werkplek behoort zeker tot de mogelijkheden. We informeren u graag.

Vakantiewoningen

Wij beschikken over drie vakantiewoningen welke wij in de afgelopen periode hebben gerestyled! Zoekt u voor de zomervakantie met uw gezin een heerlijke plek midden in de Veluwse bossen? Van harte welkom!

Meer informatie en tarieven 

Annuleringsbeleid

Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om momenteel reisplannen te maken. Daarom hebben we de volgende mogelijkheden voor u:

- (Nieuwe) boekingen met verblijfsdata tot en met 31 augustus kunnen tot 15:00 uur 1 dag voor aankomst kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd*
- Dit is inclusief niet-restitueerbare tarieven
- Eventuele wijzigingen in bestaande boekingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en eventuele tariefverschillen

*Gasten die via een reisbureau, online boekingsplatform of andere derde partijen hebben geboekt, vragen we om rechtstreeks contact op te nemen met hun boekingsaanbieder voor hulp. Annuleringen en wijzigingen worden gedaan via het geboekte kanaal en niet door het hotel.