Culinaire versteviging en groei Mennorode

Elspeet, oktober 2018 - Hotel & Congrescentrum Mennorode is een hotel met internationaal karakter, gelegen op de Veluwe, en heeft een breed spectrum aan doelgroepen.  Mennorode maakt nu reeds twee jaar een opmars om een steeds groter marktaandeel op de Veluwe in te nemen en heeft daarbij niet stil gezeten. 

De hotelkamers zijn gerestyled en de vergaderzalen kregen een eerdere metamorfose om in 2019 nog verder te worden gemoderniseerd. De look & feel van de restaurants is tevens flink onder handen genomen en na een periode van interim management in de keuken en bediening is de F&B klaar voor stabiel management om de koers voor de komende jaren verder te professionaliseren. Met de komst van Henry Lamers en Marcel Bleuel zet Hotel Mennorode een verdere versteviging van de ontwikkelplannen in.
De kwaliteit van de keuken is gericht op vers en lokaal en Henry en Marcel zullen hier verder kleur aan geven.

Henry Lamers (33) was tot voor kort F&B Manager van Mercure Amersfoort waar hij onder de vleugels van Martin Lindelauf opereerde. Daarvoor was hij onder andere werkzaam voor Landal GreenParks en Golden Tulip.

Marcel Bleuel (54) was tot voor kort Chef-kok bij Restaurant Coelenhage Wezep en brengt met zijn komst jarenlange keukenervaring binnen bij Mennorode. Zo werkte hij mee aan de doorontwikkeling van Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud. 

Dave Storm, algemeen directeur van Mennorode,
is enthousiast over de komst van beide heren en kijkt uit naar de creatieve doorvertaling van de bruisende ideeën naar gezonde resultaten. Komt u ook genieten?
 
Medio oktober zullen wij het menu, wat Marcel en Henry op dit moment zorgvuldig samenstellen, aan u presenteren en gaan hanteren.

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen