Breng jij de F&B naar the next level?

Midden in de bossen aan de rand van het gezellige dorp Elspeet vind je Hotel Mennorode. Mennorode kenmerkt zich door haar schitterende ligging en diversiteit aan faciliteiten. Het hotel beschikt over 172 kamers, 35 multifunctionele zalen en diverse Leisure faciliteiten. Op dit moment ontwikkelt Mennorode zich in een versneld tempo en hiervoor zijn de kamers en restaurant faciliteiten onder handen genomen.

Maar ook binnen ons service niveau werken wij aan een kwaliteitsontwikkeling. De service richting onze gasten wensen wij op een pure, persoonlijke en gastvrije wijze te bieden. Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers die plezier hebben in het naar de zin maken van onze gasten. Kom jij ons team versterken?

Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste, commerciële, gastgerichte

F&B Manager
38 uur

Als F&B manager draag je operationeel zorg voor de diverse horecagelegenheden en meeting faciliteiten binnen Mennorode. Door de combinatie van diverse outlets en de grote span of control van medewerkers zijn wij op zoek naar iemand die een duidelijke visie heeft en gastvrijheid ademt. We zijn op zoek naar energie, iemand die samen met de Chef-kok en een enthousiast team de ingezette ontwikkelingen binnen de F&B verder optimaliseert.

Tot jouw verantwoordelijkheden behoren:

 • Service optimalisatie, jij bent het voorbeeld als het gaat om excellente service, bijvoorbeeld door mee te werken in operationele processen;
 • Je stimuleert een proactieve benadering naar de gast en neemt je supervisors en medewerkers hier in mee;
 • Optimaliseren van de resultaten, zowel op het gebied van omzet, marges en kosten;
 • Opstellen in samenspraak met de Chef-kok van een F&B jaarplan, met daarin concrete acties in samenspraak met de commerciële kalender;
 • Permanente sturing op het verbeteren van de kwaliteit en het assortiment;
 • Het blijven verbeteren van de communicatie tussen de supervisors door coaching, het geven van feedback en het stimuleren van eigen ontwikkeling.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een gepassioneerde F&B professional. Bij voorkeur heb je gewerkt in een kwaliteitshotel met een duidelijke focus op het meeting segment. Je bent van nature iemand waar mensen naar toe komen om meeting & events te regelen. Je houdt goed het overzicht en neemt mensen mee in jouw gedachtegang en visie.

Daarnaast heb je:

 • Een hotel management opleiding;
 • Commercieel inzicht en je bent resultaatgericht;
 • Overtuigingskracht richting gasten, medewerkers en management;
 • Oog voor detail in uitstraling en persoonlijke verzorging;
 • Veel creativiteit, je bent vernieuwend en denkt toekomstgericht;
 • Je kunt servicegericht te werk gaan en weet dit uit te dragen binnen het team;
 • Je staat voor en met je mensen; richting het management en richting de gast.

Wat bieden wij:

Binnen Mennorode kun je rekenen op een grote mate van eigen verantwoording en vrijheid en wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt. Daarom werken wij in een open sfeer waar persoonlijke ontwikkeling en eerlijke communicatie voorop staat.

Daarnaast kunt je rekenen op een goed salaris conform de loonschalen van Koninklijke Horeca Nederland.

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Dan kun je jouw motivatiebrief met cv mailen naar personeelszaken@mennorode.nl

Hotel & Congrescentrum Mennorode
Apeldoornseweg 185
8075 RJ Elspeet

 1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen