1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Beleef de Herfst!

De herfst doet zijn intrede en wat is de Veluwe in de periode mooi, bont en vooral divers. Struin met kaplaarzen door de dikbedekte paden vol gekleurde bladeren en hoor 's avonds de burlende herten. Geniet van typische streekgerechten in combinatie met goede wijnen! Beleef de herst extra voordeling met het 3=2 arrangement.

Bronstexcursie edelherten Veluwe
Meerdere keren in september en oktober om 18.15 uur kun je mee op excursie om edelherten op te sporen in de bronstperiode op de Veluwe.
Wanneer: diverse avonden van 18:15 uur tot 20:45 uur in het Deelerwoud, parkeerplaats Woeste Hoeve.

Paddenstoelen wandeling met Ko de boswachter
Het is een leuke, leerzame tocht voor klein en groot waar diverse soorten paddenstoelen goed bekeken worden. Een spiegeltje is daarbij heel belangrijk, zodat de kinderen ook onder de hoed van de paddenstoel kunnen kijken zonder deze te beschadigen.
Wanneer: 22 oktober (herfstvakantie) bij de VVV Garderen

Wild observeren in het Elspeterbos
In het Elspeterbos ligt een wild observatieplaats in het rustgebied voor het wild, en is uitsluitend te bezoeken onder begeleiding van een gids van de Stichting Natuurvoorlichting Veluwe.
Wanneer: Iedere dinsdag-, donderdag- en zaterdagavond bij voldoende aanmeldingen in Elspeet

Zwerven door het bos en over de vlakte
Een zwerftocht door een veelheid aan landschappen. In dit jaargetijde toont het Nationaal Park De Hoge Veluwe zich in al zijn uitbundigheid.
Wanneer: zondag 22 september 2013 van 13:30 tot 15:30 uur bij bezoekerscentrum De Hoge Veluwe