Welkom bij Hotel Mennorode

Geachte Gast,

Hartelijk dank voor uw keuze voor Hotel Mennorode! Alle benodigde informatie over het hotel is hier te vinden. Mochten er nog vragen zijn, laat het ons gerust weten. Wij helpen graag om het verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Tot slot wensen wij u een fijn verblijf op de Veluwe toe!

Met vriendelijke groet,

Team Mennorode

Hotel informatie A-Z

Voor uw en onze veiligheid bevinden zich onderaan deze pagina de veiligheidsinstructies en huisregels die in Hotel Mennorode gelden. Iedereen is verplicht zich aan deze regels te houden.

Adapter
Adapters zijn tegen een borg van €25,- en op basis van beschikbaarheid te leen bij de receptie.

Ansichtkaarten
Bij de receptie zijn ansichtkaarten en postzegels verkrijgbaar.

Apotheek
Apotheek Elspeet is op werkdagen geopend van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur. Tevens op zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 12.00.
Apotheek Elspeet - Staverdenseweg 15, Elspeet - 0577 492 508

Arts & Huisartsenpost
Onderstaand vindt u de contactgegevens van Huisartsen in Elspeet. Beide huisartsen zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.

Dr. J.A. Polderman & Dr. C.W.M. Polderman - Götte
T. 0577 - 491 880   M. 06-20295440 (Spoedlijn)
Adres: Heetkamp 8, Elspeet.

Dr. Fuhler
T. 0577 - 491 281
Adres: Ds. Kalshovenweg 30, Elspeet.

Bagage
Het hotel beschikt over een afgesloten bagageruimte waar bagage tijdelijk opgeslagen kan worden. De bagaruimte is te vinden naast de bibliotheek.

Badjas en/of slippers
Wenst u een badjas of slippers uw kamer? Deze kunt u tegen een toeslag verkrijgen via de receptie.

Betaling
De hotelrekening dient bij inchecken te worden voldaan. Betalen is mogelijk op de volgende manieren: creditcard (Visa of Mastercard), pinpas of contant.

Bibliotheek
Op zoek naar een spannend boek of literatuur? In de bibliotheek welke zich naast het Grand Café bevindt, vindt u een breed scala aan boeken welke u gedurende uw verblijf kunt lenen. 

Bloemen
De mogelijkheid bestaat om bloemen te bestellen, deze zullen afgeleverd worden bij het hotel. Neem voor meer informatie contact op met de receptie.

Camping
Voor echte rustzoekers en natuurliefhebbers beschikt Hotel Mennorode over een prachtig gelegen boscamping met basic voorzieningen. Voor meer informatie kunt u bij de receptie terecht.

Check-out
Uitchecken kan tot 10:00 uur. Hierna dient de kamer verlaten te zijn. Later uitchecken is mogelijk tegen een vergoeding en op basis van beschikbaarheid. neem hiervoor contact op met de receptie. De kosten voor een late check out tot 12.00 uur bedragen € 10,00 en u kunt tegen een betaling van € 35,00 verblijven tot 17.00 uur.

Dieet
Volgt u een bepaald dieet of bent u allergisch voor bepaalde producten, meldt u dit dan alstublieft vooraf bij de receptie zodat er tijdens ontbijt/lunch/diner rekening gehouden kan worden met uw speciale wensen.

Dokter/Tandarts
Neem voor een dokter of tandarts contact op met de receptie.

Elektriciteit
Het voltage in Nederland is 220 Volt.

Evacuatie
In geval van nood is het mogelijk dat het hotel geëvacueerd moet worden. Het is van noodzakelijk belang om tijdens een evacuatie de instructies van het personeel op te volgen.

Extra bed of babybed
Een extra bed of babybed op de kamer? Neem dan contact op met de receptie. De kosten van een exta bed bedraagt €35,- en de kosten van een babybed bedraagt €15,-.

Fiets
Bij de receptie zijn fietsen te huur. De kosten hiervoor zijn €10,00 per dag voor standaard fietsen en €25,00 per dag voor elektrische fietsen.

Fitness
Hotel Mennorode beschikt over een Fitnessruimte welke dagelijks van 7:00 tot 23:00 uur is geopend. U vindt de fitness links van de hoofd entree. Handdoeken en water zijn hier gratis te gebruiken.

Gevonden voorwerpen
Iets gevonden of verloren, kom langs bij de receptie. Dan kijken wij of deze gevonden is.

Huisdieren
Het hotel beschikt over een beperkt aantal hond toegankelijke kamers. Hier zijn extra schoonmaakkosten aan verbonden. Tevens is uw hond aangelijnd welkom in het Grand Café en terras. Helaas is uw hond niet welkom in het buffetrestaurant. Ons hondenregelement vind u op https://www.mennorode.nl/nl/hondvriendelijk-hotel

Internet (Wifi)
In het gehele hotel is gratis wifi beschikbaar. Netwerk: ‘Mennorode | GASTEN’

Huishouding
De kamer wordt iedere dag schoongemaakt en op verzoek krijgt u iedere dag schone handdoeken. Heeft u het 'niet storen' bordje aan de deur hangen? Dan hangen wij een tas met schone handdoeken aan uw deur.

Kamersleutel
De kamersleutel is een keycard. Neem de keycard altijd mee. Bij vertrek dient de keycard weer ingeleverd te worden. Vanwege veiligheidsoverwegingen staat het kamernummer niet op de keycard vermeldt. Houdt u in verband met storingsgevoeligheid de keycard alstublieft niet bij uw telefoon, tablet of apparatuur of materiaal waarin een magneet verwerkt zit.

Klachten
Helaas kan het voorkomen dat er zaken zijn welke aan onze aandacht ontglippen. Graag worden wij hiervan op de hoogte gesteld om er alles aan te doen om uw opmerking zo snel mogelijk te verhelpen. U kunt uw opmerkingen melden aan de receptie. Dit stelt ons in staat een passende oplossing te vinden.

Soms komt het helaas ook voor dat zaken niet gedurende het verblijf worden gemeld, wij vinden dit jammer daar wij tot doel hebben u een ontspannen verblijf te bezorgen. Tevens kunnen wij klachten welke niet tijdens het verblijf zijn gemeld moeilijk in behandeling nemen daar Mennorode niet de mogelijkheid is geboden een passende oplossing te verzorgen.

Koffie- en theefaciliteiten
Met uitzondering van de Cosy kamers zijn alle hotelkamers voorzien van koffie- en thee faciliteiten. De coffeecups voor het Espresso apparaat (Premium kamers) worden dagelijks gratis aangevuld.

Niet storen
Hang het bordje ‘niet storen’ aan de deur als u privacy wenst. Houd er rekening mee dat er dan geen schoonmaak plaats vindt.

Ontbijt
Het ontbijt wordt geserveerd in restaurant De Eetzael waar bij binnenkomst om het kamernummer wordt gevraagd.

Ontbijttijden
Maandag t/m vrijdag: 7:30 – 10:00 uur
Zaterdag & zondag: 7:30 – 10:30 uur

Openbaar vervoer
Op loopafstand van circa 20 minuten is een bushalte welke een directe verbinding met station Nunspeet heeft. De bussen richting station Nunspeet zijn streekbus 104 richting Harderwijk of streekbus 112 richting Nunspeet. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie of raadpleeg www.9292.nl 

Tevens zijn er op aanvraag speciale shuttle service mogelijkheden. Deze dienen 48 uur voorafgaand gereserveerd te worden via de receptie.

Parkeerbeleid hotel
Het hotel beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Reserveren is niet noodzakelijk. Tevens beschikt het hotel over 2 elektrische oplaadpunten voor de auto.

Plattegrond
Een plattegrond van Mennorode is verkrijgbaar bij de receptie.

Post versturen en ontvangen
Binnengekomen post wordt bij de receptie bewaard. Post die u wilt versturen kan worden afgegeven bij de receptie, ook zijn er ansichtkaarten en postzegels verkrijgbaar.

Radio
Via de televisie in de kamer zijn ook radiostations te ontvangen. Maak een keuze via het hoofdmenu op het televisiescherm. 

Receptie
De receptie is 24 uur per dag te bereiken via nummer 9 op de telefoon in de kamer.

Review
Kwaliteit, uitstekende service en persoonlijk aandacht staan bij Hotel Mennorode hoog in het vaandel. Daarom stellen wij uw mening bijzonder op prijs.

Rookbeleid
Hotel Mennorode is een rookvrij hotel, roken is dan ook nergens in het gebouw toegestaan. In het geval dat wij roken in het hotel constateren, wordt een boete van €150,- in rekening gebracht en deze wordt geacht direct te worden betaald. Deze boete geld ook wanneer onrechtmatig onze branddetectie apparaten worden uitgeschakeld.

Roomservice
Roomservice is dagelijks mogelijk in het hotel vanaf 8:00 tot 21:00 uur. Houd er rekening mee dat er servicekosten à €10,- per bestelling in rekening gebracht worden.

  8:00 tot 10:00 uur    Ontbijt, gebruik hiervoor de speciale menu invulkaart*
11:00 tot 17:00 uur    Mogelijkheid om te bestellen van de lunchkaart
17:00 tot 20:00 uur    Mogelijkheid om te bestellen van de dinerkaart

Toets 9 op de telefoon in de kamer om te worden verbonden met de receptie.
De roomservice kaart is te vinden op uw kamer.

*De ingevulde menukaart voor uw ontbijt dient u voor 23:00 uur aan uw deur te hebben gehangen.

Schade
Het hotel is niet aansprakelijk is voor persoonlijk letsel, schade, vermiste of vergeten bezittingen.

Schoenpoetsservice
Bij entree heeft u de mogelijkheid om uw schoenen op te poetsen via het schoenpoetsapparaat.

Speeltuinen
Hotel Mennorode beschikt over twee speeltuinen. U vindt de grootste speeltuin bij het terras van het Grand Café. De tweede is gelegen op de camping.

Spellen
Voor een diverse selectie aan spelletjes bezoekt u de bibliotheek.

Strijkplank en strijkbout
Een strijkplank en strijkbout zijn op aanvraag te verkrijgen via de receptie.

Taxi
Wij regelen graag een taxi voor u. Bel met de receptie (nummer 9).

Telefoon
In de kamer is een telefoon aanwezig. Neem voor informatie over de kosten van het gebruik van de telefoon contact op met de receptie. Houd er rekening mee dat deze kosten automatisch op de kamerrekening worden bijgeboekt. Telefoongesprekken worden via de receptie voor u doorverbonden.

De receptie is 24 uur per dag te bereiken onder nummer 9 op de telefoon in de kamer.
Externe lijn: 9
Roomservice: 9
Receptie: 9

Televisie
Op uw televisie vindt u een overzicht met televisie en radio kanalen.

Tennis
Hotel Mennorode beschikt over een tennisbaan. De tennisbaan is in de zomermaanden geopend en gratis beschikbaar voor onze hotelgasten. Tevens kunt u bij slecht weer gebruik maken van de tafeltennistafel in de recreatieruimte. Batjes en balletjes zijn verkrijgbaar bij de receptie. 

Terras
Het terras grenst aan het Grand Café. Het is ook mogelijk op het terras te lunchen of dineren. Bij lekker weer zeker een aanrader! Het terras is geopend bij mooi weer.

Toerisme
Ontdek de Veluwe en huur een fiets. Bij de receptie zijn naast huurfietsen ook fiets- en wandelroutes verkrijgbaar.

Toiletartikelen
Bij de receptie zijn tandenborstels, scheermessen en naaigerei te verkrijgen.

Vergaderzalen
Het hotel beschikt over 35 moderne vergaderzalen met de faciliteiten die daarbij horen. Bekijk de vergaderfaciliteiten of neem contact op met de receptie.

Wekservice
U kunt bij de receptie een wake up call aanvragen.

Was- en strijkservice
Gasten kunnen gebruik maken van de wasserette service. De prijslijst en een waszak liggen in de kast op de kamer. Geef de was voor 9:00 uur af bij de receptie, dan ligt het dezelfde dag, voor 18:00 uur, weer klaar.

Veiligheidsinstructies

Voor uw en onze veiligheid bevinden zich hieronder de huisregels die in Hotel Mennorode gelden. Iedereen is verplicht zich aan deze regels te houden. Overtreding van een huisregel kan onmiddellijk leiden tot ontzegging van de toegang tot het hotel en melding bij de politie.

Brandveiligheid
In iedere kamer hangt aan de deur een vluchtplan. Blijf kalm en raak in ieder geval niet in paniek bij brand! Waarschuw de receptie onmiddellijk door middel van het 9 in te toetsen op het telefoontoestel in de kamer. Probeer indien mogelijk zelf de brand te blussen met behulp van de brandslang die in de hotelgang hangt. Gebruik bij brand nooit de liften!

Het is niet toegestaan om te roken (ook met e-smoker) in uw hotelkamer. Tevens is het niet toegestaan kaarsen, wierook of andere vormen van open vuur op de hotelkamers te gebruiken. Bij overtreding bereken wij een boete van € 150,00, deze boete wordt gewenst direct te worden afgerekend. Bij herhaaldelijke overtreding wordt u de toegang tot het hotel ontzegd. Dit geld ook voor het onrechtmatig verwijderen van onze branddetectie apparaten.

Camera’s
Voor de veiligheid hangen op diverse plaatsen in het hotel camera’s. Iedere bezoeker van het hotel stemt toe in het maken van opnames. Bij calamiteiten kunnen deze opnames als ondersteunend materiaal getoond worden aan derden.

Eigendommen
Het is verboden eigendommen van het hotel mee te nemen buiten het gebouw. Bij beschadiging van onze eigendommen bent u aansprakelijk voor de reparatie- en/of vernieuwingskosten. De borg of creditcard gegevens kunnen worden gebruikt voor het verhalen van de schade. 

Nooduitgangen
Maak bij brand gebruik van de nooduitgangen. Deze zijn permanent verlicht en worden duidelijk aangegeven. Op iedere gang bevinden zich nooduitgangen, vluchtschema’s en noodtrappen.

Verbandtrommel
Bij de receptie is een verbandtrommel aanwezig. Ook is ons receptie personeel getraind in het verlenen van eerste hulp.

Verdovende middelen
Het nuttigen, gebruiken, verhandelen of in het bezit zijn van verdovende middelen is ten strengste verboden, zowel op de kamer als in de openbare ruimtes, bar en restaurant. Indien dit ontdekt wordt, is directe uitzetting uit het hotel geoorloofd.