Welkom bij Hotel Mennorode

Geachte Gast,

Hartelijk dank voor uw keuze voor Hotel Mennorode! Alle benodigde informatie over het hotel is hier te vinden. Mochten er nog vragen zijn, laat het ons gerust weten. Wij helpen graag om het verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Tot slot wens ik u namens mijzelf en alle medewerkers een fijn verblijf op de Veluwe toe!

Met vriendelijke groet,
Hotel Mennorode 

Dave Storm
Directeur

Algemene hotelinformatie

Ontbijt
Het ontbijtbuffet wordt geserveerd in restaurant De Eetzael waar bij binnenkomst om het kamernummer wordt gevraagd.

Ontbijttijden
Maandag t/m vrijdag: 7:00 – 10:00 uur
Zaterdag & zondag: 7:00 – 10:30 uur

Check-out
Uitchecken kan tot 10:00 uur. Hierna dient de kamer verlaten te zijn. Later uitchecken is mogelijk tegen een vergoeding, neem hiervoor contact op met de receptie.

Telefoon
In de kamer is een telefoon aanwezig. Neem voor informatie over de kosten van het gebruik van de telefoon contact op met de receptie. Houdt er rekening mee dat deze kosten automatisch op de kamerrekening worden bijgeboekt. Telefoongesprekken worden via de receptie voor u doorverbonden.

De receptie is 24 uur per dag te bereiken onder nummer 9 op de telefoon in de kamer.

Overige informatie

Adapter
Adapters zijn tegen borg op basis van beschikbaarheid te leen bij de receptie.

Ansichtkaarten
Bij de receptie zijn ansichtkaarten en postzegels verkrijgbaar.

Bagage
Het hotel beschikt over een afgesloten bagageruimte waar bagage tijdelijk opgeslagen kan worden.

Badjas en/of slippers
Wenst u een badjas of slippers uw kamer? Deze kunt u tegen een toeslag verkrijgen via de receptie.

Betaling
De hotelrekening dient bij uitcheck te worden voldaan. Betalen is mogelijk op de volgende manieren: creditcard (Visa of Mastercard), pinpas of contant.

Bibliotheek
Op zoek naar een spannend boek of literatuur? In de bibliotheek welke zich naast het Grand Café bevindt, vindt u een breed scala aan boeken welke u gedurende uw verblijf kunt lenen. 

Bloemen
De mogelijkheid bestaat om bloemen te bestellen, deze zullen afgeleverd worden bij het hotel. Neem voor meer informatie contact op met de receptie.

Camping
Voor echte rustzoekers en natuurliefhebbers beschikt Hotel Mennorode over een prachtig gelegen boscamping met basic voorzieningen. Voor meer informatie kunt u bij de receptie terecht.

Computers
In de bibliotheek staan 2 computers en een printer waar iedereen gebruik van kan maken.

Dieet
Volgt u een bepaald dieet of bent u allergisch voor bepaalde producten, meld dit dan vooraf bij de receptie zodat er tijdens ontbijt/lunch/diner rekening gehouden kan worden met uw speciale wensen.

Dokter/Tandarts
Neem voor een dokter of tandarts contact op met de receptie.

Elektriciteit
Het voltage in Nederland is 220 Volt.

Evacuatie
In geval van nood is het mogelijk dat het hotel geëvacueerd moet worden. Het is van noodzakelijk belang om tijdens een evacuatie de instructies van het personeel op te volgen.

Extra bed of babybed
Een extra bed of babybed op de kamer? Neem dan contact op met de receptie. Hier zijn kosten aan verbonden.

Extra kussens en dekbed
Onze tweepersoonskamers zijn uitgerust met een “Pillow Menu”. Voor een extra dekbed of kussen op de eenpersoonskamer neemt u contact op met de receptie.

Fiets
Bij de receptie zijn fietsen te huur. De kosten hiervoor zijn €10,00 per dag voor standaard fietsen en €25,00 per dag voor elektrische fietsen.

Fitness
Hotel Mennorode beschikt over een Fitnessruimte welke dagelijks van 7:00 tot 23:00 uur is geopend. U vindt de fitness links van de hoofd entree. Handdoeken en water zijn hier gratis te gebruiken.

Gevonden voorwerpen
Iets gevonden of verloren, kom langs bij de receptie.

Huisdieren
Het hotel beschikt over een beperkt aantal hond toegankelijke kamers. (max. 1) Hier zijn extra schoonmaakkosten aan verbonden. Tevens is uw hond aangelijnd welkom in het Grand Café en terras. Helaas is uw hond niet welkom in het buffetrestaurant.

Internet (wifi)
In het gehele hotel is gratis wifi beschikbaar. Netwerk: ‘Mennorode’

Huishouding
De kamer wordt iedere dag schoongemaakt en op verzoek krijg je iedere dag schone handdoeken.

Kamersleutel
De kamersleutel is een keycard. Neem de keycard altijd mee. Bij vertrekt dient de keycard weer ingeleverd te worden. Vanwege veiligheidsoverwegingen staat het kamernummer niet op de keycard vermeldt. Houdt u in verband met storingsgevoeligheid de keycard alstublieft niet bij uw telefoon, tablet of apparatuur of materiaal waarin een magneet verwerkt zit.

Klachten
Helaas kan het voorkomen dat er zaken zijn welke aan onze aandacht ontglippen, graag worden wij hiervan op de hoogte gesteld om er alles aan te doen om uw opmerking zo snel mogelijk te verhelpen. U kunt uw opmerkingen melden aan de receptie.

Soms komt het helaas ook voor dat zaken niet gedurende het verblijf worden gemeld, wij vinden dit jammer daar wij tot doel hebben u een ontspannen verblijf te bezorgen. Tevens kunnen wij klachten welke niet tijdens het verblijf zijn gemeld moeilijk in behandeling nemen daar Mennorode niet de mogelijkheid is geboden een passende oplossing te verzorgen.

Kledingreparatie
Heeft u ondersteuning met betrekking tot kleine reparaties aan uw kleding. Contacteer onze receptie voor meer informatie. 

Kluis
Bij de receptie is een centrale kluis aanwezig. Heeft u waardevolle zaken welke vertrouwd bewaard moeten worden, neemt u gedurende kantooruren contact op met de receptie. Het in bewaring geven van zaken is altijd op basis van uw eigen risico. Mennorode ervaart geen aansprakelijkheid bij vermissing.

Koffie- en theefaciliteiten
Elke hotelkamer beschikt over koffie- en thee faciliteiten. De coffeecups voor het Espresso apparaat (Premium kamers) worden dagelijks gratis aangevuld.

Niet storen
Hang het bordje ‘niet storen’ aan de deur als u privacy wenst. Houd er rekening mee dat er dan geen schoonmaak plaats vindt.

Openbaar vervoer
Op loopafstand van 15 minuten is een bushalte welke een directe verbinding met station Nunspeet heeft. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie of raadpleeg www.9292.nl

Tevens zijn er op aanvraag speciale shuttle service mogelijkheden. Deze dienen 48 uur voorafgaand gereserveerd te worden via de receptie.

Parkeerbeleid hotel
Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheid. Reserveren is niet noodzakelijk.

Plattegrond
Een plattegrond van Mennorode is verkrijgbaar bij de receptie.

Post versturen en ontvangen
Binnengekomen post wordt bij de receptie bewaard. Post die u wilt versturen kan worden afgegeven bij de receptie, ook zijn er postzegels verkrijgbaar.

Radio
Via de televisie in de kamer zijn ook radiostations te ontvangen. Maak een keuze via het hoofdmenu op het televisiescherm. 

Receptie
De receptie bevindt zich in het Grand Café van het hotel en is 24 uur per dag bereiken via nummer 9 op de telefoon in de kamer.

Religie
De receptie heeft informatie betreffende adressen en tijden van gebedshuizen.

Review
Kwaliteit, uitstekende service en persoonlijk aandacht staan bij Hotel Mennorode hoog in het vaandel. Daarom stellen wij uw mening bijzonder op prijs. U kunt uw review achterlaten op de enquête welke wij u na uw verblijf toezenden.

Rookbeleid
Hotel Mennorode  is een rookvrij hotel, roken is dan ook nergens in het gebouw toegestaan. In geval roken in het hotel wordt geconstateerd, wordt een schoonmaakboete van €150,- in rekening gebracht.

Roomservice
Roomservice is dagelijks mogelijk in het hotel vanaf 7:00 tot 21:00 uur. Houd er rekening mee dat er servicekosten à €10,- per bestelling in rekening gebracht worden.

  7:00 tot 11:00 uur    Ontbijt, gebruik hiervoor de speciale menu invulkaart*
11:00 tot 17:00 uur    Mogelijkheid om te bestellen van de lunchkaart
17:00 tot 21:00 uur    Mogelijkheid om te bestellen van de dinerkaart
  7:00 tot 23:00 uur    Dranken zijn 24 uur per dag te verkrijgen

Toets 9 op de telefoon in de kamer om te worden verbonden met de receptie.
De roomservice kaart vindt u op uw kamer. 

*De ingevulde menukaart voor uw ontbijt dient u voor 23:00 uur aan uw deur te hebben gehangen.

Schade
Het hotel is niet aansprakelijk is voor persoonlijk letsel, schade, vermiste of vergeten bezittingen.

Schoenpoetsservice
Bij entree heeft u de mogelijkheid om uw schoenen op te poetsen via het schoenpoetsapparaat.

Speeltuinen
Hotel Mennorode beschikt over twee speeltuinen. U vindt de grootste speeltuin bij het terras van het Grand Café. De tweede is gelegen op de camping.

Spellen
Voor een ruime selectie aan spelletjes bezoekt u de bibliotheek.

Strijkplank en strijkbout
Een strijkplank en strijkbout zijn te verkrijgen via de receptie.

Tennis
Hotel Mennorode beschikt over een tennisbaan. De tennisbaan is in de zomermaanden geopend en gratis beschikbaar voor onze hotelgasten. Tevens kunt u bij slecht weer gebruik maken van de tafeltennistafel in de recreatieruimte. Badjes en balletjes zijn verkrijgbaar bij de receptie. 

Toiletartikelen
Bij de receptie zijn tandenborstels, scheermessen en naaigerei te verkrijgen.

Televisie
Op uw televisie vindt u een overzicht met televisie en radio kanalen. 

Toerisme
Ontdek de Veluwe en huur een fiets. Bij de receptie zijn naast huurfietsen, fiets- en wandelroutes verkrijgbaar. Daarnaast vindt u hier een ruim aanbod aan foldermateriaal en is het mogelijk tickets te bestellen voor een groot aantal dag attractieparken, musea en dierentuinen.

Taxi
Wij regelen graag een taxi voor u. Bel met de receptie (nummer 9).

Telefoon

  • Externe lijn: 9
  • Roomservice: 9
  • Receptie: 9
  • Room to room: 5 + kamer nummer

Terras
Het terras grenst aan het Grand Café. Het is ook mogelijk op het terras te lunchen of dineren. Bij lekker weer zeker een aanrader! Het terras is geopend in de zomermaanden en bij mooi weer.

Vergaderzalen
Het hotel beschikt over 35 moderne vergaderzalen met de faciliteiten die daarbij horen. Bekijk de vergaderfaciliteiten of neem contact op met de receptie.

Wekservice
U kunt bij de receptie een wake up call aanvragen.

Was- en strijkservice
Gasten kunnen gebruik maken van de wasserette service. De prijslijst en een waszak liggen in de kast op de kamer. Geef de was voor 9:00 uur af bij de receptie, dan ligt het dezelfde dag, voor 18:00 uur, weer klaar.

Veiligheidsinstructies


Voor uw en onze veiligheid bevinden zich hieronder de huisregels die in Hotel Mennorode gelden. Iedereen is verplicht zich aan deze regels te houden. Overtreding van een huisregel kan onmiddellijk leiden tot ontzegging van de toegang tot het hotel en melding bij de politie.

 

Brandveiligheid
In iedere kamer hangt aan de deur een vluchtplan. Raak in ieder geval niet in paniek bij brand! Waarschuw de receptie onmiddellijk door middel van de 9 in te toetsen op het telefoontoestel in de kamer. Probeer indien mogelijk zelf de brand te blussen met behulp van de brandslang die in de hotelgang hangt. Gebruik bij brand nooit de liften!

Het is niet toegestaan om te roken in uw hotelkamer. Tevens is het niet toegestaan kaarsen, wierook of andere vormen van open vuur op de hotelkamers te gebruiken. Bij overtreding bereken wij een boete van € 150,00. Bij herhaaldelijke overtreding wordt u de toegang tot het hotel ontzegd.

Camera’s
Voor de veiligheid hangen op diverse plaatsen in het hotel camera’s. Iedere bezoeker en medewerker van het hotel stemt toe in het maken van opnames. Bij calamiteiten kunnen deze opnames als ondersteunend materiaal getoond worden aan derden.

Eigendommen
Het is verboden eigendommen van het hotel mee te nemen buiten het gebouw. Bij beschadiging van onze eigendommen ben je aansprakelijk voor de reparatie- en/of vernieuwingskosten. De borg of creditcard gegevens kunnen worden gebruikt voor het verhalen van de schade. 

Nooduitgangen
Maak bij brand gebruik van de nooduitgangen. Deze zijn permanent verlicht en worden duidelijk aangegeven. Op iedere gang bevinden zich nooduitgangen, vluchtschema’s en noodtrappen.

Verbandtrommel
Bij de receptie is een verbandtrommel aanwezig. Ook is ons receptie personeel getraind in het verlenen van eerste hulp.

Verdovende middelen
Het nuttigen, gebruiken, verhandelen of in het bezit zijn van verdovende middelen is ten strengste verboden, zowel op de kamer als in de openbare ruimtes, bar en restaurant. Indien dit ontdekt wordt, is directe uitzetting uit het hotel geoorloofd.

 

 

 

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen