Carpaccio van ossenhaas met krullen eendenlever en truffelmayonaise
***
Gemarineerde gegrilde tonijn met courgette en kruidenolie
of
Beef Wellington met geconfijte sjalotjes en rode wijn saus
***
Grand dessert
Bovenstaand menu is uit te breiden met een vierde gang à € 9,50 per persoon
Vierde gang:
Zeebaars met pasta en bieslookroom
Proeverij van zalm, gamba in tempura, carpaccio pesto en glaasje wild bouillon
***
Gegrilde tonijn met antiboise en spinaziesaus
***
Kabeljauw met truffelaardappel puree en kreeftensaus
of
Kalfssucade met ratatouille en basilicumsaus
***
Grand dessert
Bovenstaand menu is uit te breiden met een vijfde gang à € 9,50 per persoon
Vijfde gang:
Kaasplankje (3 soorten kaas, appelstroop en kletsenbrood)
Gerookte zalm met wakame en bieslookroom
***
Gegrilde grietfilet met dillesaus en spinazie
of
Tamme eendenborst met rozemarijnsaus en verse pasta
***
Grand dessert
Bovenstaand menu is uit te breiden met een vierde gang à € 9,50 per persoon
Vierde gang:
Gebakken kalfszwezerik met paddenstoelen en truffelsaus
Vitello van kalfsmuis met tonijnmayonaise en rucola
***
Gegrilde zalm met witte wijn saus en spinazie
of
Biefstuk met pepersaus en sjalotten
***
Tartatin met roomijs en vanille saus
Bovenstaand menu is uit te breiden met een vierde gang à € 9,50 per persoon
Vierde gang:
Parelhoen met rozemarijnsaus en romige zuurkool
Proeverij van carpaccio, glaasje bouillon, gerookte makreel en caprese pesto
***
Gegrilde grietfilet met bleekselderij en wortel crème
of
Wild duo van hert en zwijn met stoofpeer, puree en kruidnagelsaus
***
Chocolade taartje met roomijs
Bovenstaand menu is uit te breiden met een vierde gang à € 9,50 per persoon
Vierde gang:
Gebakken coquille met witlof honing en antiboise saus