Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Menu Kerstavond 24 december

 

Carpaccio van ossenhaas met krullen eendenlever en truffelmayonaise

***

Gemarineerde gegrilde tonijn met courgette en kruidenolie

of

Beef Wellington met geconfijte sjalotjes en rode wijn saus

***

Grand dessert

 

Bovenstaand menu is uit te breiden met een vierde gang à € 9,50 per persoon

Vierde gang:

Zeebaars met pasta en bieslookroom

Menu Eerste Kerstdag 25 december

 

Proeverij van zalm, gamba in tempura, carpaccio pesto en glaasje wild bouillon

***

Gegrilde tonijn met antiboise en spinaziesaus

***

Kabeljauw met truffelaardappel puree en kreeftensaus

of

Kalfssucade met ratatouille en basilicumsaus

***

Grand dessert


Bovenstaand menu is uit te breiden met een vijfde gang à € 9,50 per persoon

Vijfde gang:

Kaasplankje (3 soorten kaas, appelstroop en kletsenbrood)

Menu Tweede Kerstdag 26 december

 

Gerookte zalm met wakame en bieslookroom

***

Gegrilde grietfilet met dillesaus en spinazie

of

Tamme eendenborst met rozemarijnsaus en verse pasta

***

Grand dessert

 

Bovenstaand menu is uit te breiden met een vierde gang à € 9,50 per persoon

Vierde gang:

Gebakken kalfszwezerik met paddenstoelen en truffelsaus

Menu Derde Kerstdag 27 december

 

Vitello van kalfsmuis met tonijnmayonaise en rucola

***

Gegrilde zalm met witte wijn saus en spinazie

of

Biefstuk met pepersaus en sjalotten

***

Tartatin met roomijs en vanille saus

 

Bovenstaand menu is uit te breiden met een vierde gang à € 9,50 per persoon

Vierde gang:

Parelhoen met rozemarijnsaus en romige zuurkool

 

Menu Oudjaarsavond 31 december

 

Proeverij van carpaccio, glaasje bouillon, gerookte makreel en caprese pesto

***

Gegrilde grietfilet met bleekselderij en wortel crème

of

Wild duo van hert en zwijn met stoofpeer, puree en kruidnagelsaus

***

Chocolade taartje met roomijs 

 

Bovenstaand menu is uit te breiden met een vierde gang à € 9,50 per persoon

Vierde gang:

Gebakken coquille met witlof honing en antiboise saus