Lammetjesdagen

De lammetjesdagen komen er weer aan!
Bij de lente horen natuurlijk lammetjes! Het is zo leuk om ze te zien springen en spelen in de wei. Je kunt de lammetjes van dichtbij bekijken en zelfs aaien tijdens de Lammetjesdagen. Ben je benieuwd naar schaapskooien of kinderboerderijen bij jou in de buurt zijn?

Zondag 17 maart - Hoog Buurlo
Beleef de lente bij de schaapskooi in Hoog Buurlo. Tijdens de Lammetjesdag op 17 maart laten de ongeveer 100 nieuwe bewoners zich tussen 11.00 en 16.00 in de grote schaapskooi bewonderen. Buiten de schaapskooi staan nog een aantal echte ‘knuffelschapen’. Voor kinderen (en wellicht ook ouderen) zijn er scoutingactiviteiten en bij mooi weer kan een blotenvoetenpad geblinddoekt gelopen worden. Ook is er een speurtocht voor kinderen die spelenderwijs meer over de schapen en de natuur van Hoog Buurlo willen.

Zondag 24 maart - De Loenermark
Kom jij ook op kraambezoek? Er zijn tussen 10.30 en 16.00 uur zo'n 180 lammetjes te bewonderen. Behalve lammetjes kijken kan je demonstraties schapen drijven bijwonen, hutten bouwen, een ponyritje maken en mee op excursie met de boswachter. Standhouders verkopen schaap- en streekproducten en verschillende lekkernijen.

Zaterdag 6 april   - Schaapskudde Nunspeet
Op zaterdag 6 april as. nodigen de lammetjes en hun trotse moeders u uit om ze te komen bewonderen en aaien tussen 11.00 en 15.00. Er zijn hapjes, drankjes en ook zijn er leuke pluche schaapjes te koop. Wil je een lammetje adopteren? Dat kan! We maken dan van jou en het lammetje een leuke foto die je direct mee kunt nemen. Met het adopteren van een lammetje word je ook meteen ambassadeur van de kudde. Je krijgt dan korting op div. activiteiten zoals vachtvilten en speciale wandelingen met de kudde. Of een van de geselecteerde producten die we verkopen. En uiteraard mag je met een lammetje op de foto. Tot ziens op Lammetjesdag!

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen