Op slechts een uur van Amsterdam vindt u centraal in het land Hotel Mennorode. Dit bijzondere hotel is gelegen op Kroondomein het Loo en beschikt over maar liefst 10 hectare privégrond. Laat u verrassen door de Veluwse gastvrijheid in combinatie met de onbegrensde mogelijkheden.

Meeting & Congres

Graag ontvangen wij u voor een inspirerende bijeenkomst in één van onze 35 zalen. Door onze 172 tweepersoons hotelkamers kunt u met ruim 300 personen tegelijk bij Mennorode vergaderen en overnachten. 

Alle zalen van Mennorode beschikken over daglicht en voor iedere groepsgrootte, tot 500 personen, bieden wij een passende ruimte. Bij mooi weer kunt u ook kiezen voor een bijeenkomst in het bijzondere Amfitheater. Op deze manier ervaart u de pure Veluwe beleving.

Events

Bent u meer op zoek naar een locatie voor een attractief event? Wij bieden u legio mogelijkheden variërend van een sportieve klantendag tot een sfeervol bedrijfsfeest. Tevens bieden wij op het gebied van catering aanbod een grote diversiteit; van luxe diner tot informele barbecue... we staan graag voor u klaar.

Helemaal bijzonder wordt het met de Turn key events WoodsMagische Winter Event en Thema Events.

Samenvattend hopen wij u via onze site te inspireren en snel te mogen ontvangen voor een succesvol verblijf bij Hotel Mennorode!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen