1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Psst...heb je het al gehoord?

Sinterklaas en zijn Pieten gaan vanaf het moment dat Pakjesboot 12 op 17 november aanmeert in de haven van Zaandijk de kadootjesfabriek bij Hotel Mennorode onderbrengen.

Dit betekent dat er vanaf die dag een dozijn pieten aan het werk gaan bij Mennorode om alle kadootjes die niet worden ingekocht te knutselen! Daarna worden ze feestelijk ingepakt. Het schijnt ook dat er  de lekkerste pepernootjes en snoepgoed bakken!#mmm...ik krijg al trek! 

Het vermoeden is dat er voor scholen en instanties speciale rondleidingen komen en dat het hotel arrangementen gaat aanbieden inclusief een bezoek aan de werkplaats, het pietenhuis en de slaapplek van de sint! Ja, je hoort het goed, Sinterklaas blijft slapen als hij de kadootjesfabriek bezoekt...bij een bezoek hoort namelijk een onbeperkt pepernoot- en speculaasbuffet en na zoveel lekkers moet ook de goedheiligman even uitbuiken!

Ben je ook zo nieuwsgierig? Hou de website goed in de gaten want binnenkort schijnt er meer informatie te komen... #spannend!