Toffe bijbaan medewerker huishouding

Gastvrijheid pur sang; De eigenschap om gasten hartelijk en gul te ontvangen. Dat is waar Hotel & congrescentrum Mennorode in uitblinkt. Jong of wat ouder, heer of dame, werken bij Mennorode betekent dat jij de gast het optimaal naar de zin wilt maken, die extra glimlach op iemands gezicht toveren! Daar draait het om voor jou.

Maak kennis met de veelzijdigheid van Mennorode. Zowel voor onze gasten als ook voor jou als teamlid is het hotel uniek en je zal al snel ervaren dat geen dag hetzelfde is! Mennorode is met 172 kamers en 35 zalen het grootste hotel & congrescentrum van de Veluwe en is gelegen midden in de bossen van het gezellige Elspeet.

Functieomschrijving

Als medewerker Housekeeping ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak van het hotel. Samen met de rest van je team richt je je op het verblijf klaar maken van de hotelkamers en zorg je dat de algemene ruimtes en bedrijfsruimtes netjes en schoon blijven.

Sleep well

Wat ga je doen

  • Hotelkamers verblijf klaar maken volgens schema;
  • Verrichten van schoonmaakwerkzaamheden, zoals het opmaken van bedden, wisselen van beddengoed, stofzuigen van kamers, schoonmaken van meubilair, deuren, badkamers en toiletten;
  • Het schoonmaken van gangen en trappen en andere openbare ruimtes;
  • Het verlenen van een perfecte & persoonlijke service;
  • Gasten op een representatieve manier te woord staan. alle werkzaamheden aangaande de Front Office, oa. Commissie facturen & bestellingen.

Wie zoeken wij

  • Wij zoeken een ervaren gastgerichte, proactieve en flexibele collega die bereid is om in de weekenden en vakanties te werken en op zoek is naar een leuke baan;
  • Je hebt oog voor detail, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ervaring met schoonmaken.

Wat bieden wij

  • Wij bieden een veelzijdige en zelfstandige functie in een leuk team;
  • Salariëring conform Horeca Cao.

Interesse in deze functie? 

Wordt jij onze nieuwe collega op de huishouding?

Super leuk dat je gaat reageren om bij ons in dienst te komen! Laat snel je gegevens achter en vertel ons waarom je bij ons wilt werken en wie weet zien we je snel voor een bak koffie en een fijne kennismaking.

Naam
Email adres
We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
Telefoonnummer
We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
Bericht
We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.