Voorjaarssalade

Goede salades wisselen kleur, smaak en textuur met elkaar af. Kip, aardbei en avocado vormen tezamen met frambozendressing de basis voor deze frisse, vrolijke en rijkgevulde salade, die als bijgerecht of hoofdgerecht gegeten kan worden.

Ingredienten
250 g aardbeien
Frambozen dressing
1 avocado
350 g kipfilet, in stukjes
2 el dille limoen mosterd 
1 el olijfolie
1 zak rucola
Bieslook
Peper en zout

Bereiding
Snijd de kipfilet in stukjes, wrijf ze in met dille limoen mosterd en laat even inwerken. Meng de rucalo in een kom met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Halveer de aardbeien, snijd de avocado in stukken en besprenkel deze direct met citroensap om verkleuring tegen te gaan. Verdeel de aardbei en de avocado over de sla.
Bak de kipreepjes en verdeel deze over de salade. Maak het geheel af met de frambozen dressing garneer met fijn gesneden bieslook.

Geen dille limoen mosterd in huis?
Meng de volgende ingrediënten om je eigen dille limoen mosterd te maken. Ook heerlijk bij een blokje kaas!
5 el fijne mosterd
1 takje dille (fijngesneden)
1/4 sap van een limoen
1 tl honing

Eet smakelijk!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen