Uitverkochte openluchtbioscoop Mennorode groot succes

Elspeet - Afgelopen weekend, 24 en 25 augustus draaide een van de laatste vertoningen van de film WILD tijdens een openluchtbioscoop bij hotel Mennorode. Waarin regisseur Luc Enting een jaar lang de leukste bewoners van de Veluwe volgde, namelijk de vos, het edelhert en het everzwijn. Dit alles ingesproken door Andre van Duijn. 

 
Algemeen directeur van Mennorode, dhr. Storm, spreekt van een groot succes. We hadden een groot scherm aan de rand van het bos waarop de film speelde. Men was erg enthousiast en wij zelf ook. Beide avonden waren volledig uitverkocht. Helaas werkte het weer niet mee de tweede avond waardoor we naar binnen moesten verhuizen. Maar dat mocht de pret niet  drukken en gelukkig zijn we gezegend met grote ruimten waar we ook feesten verzorgen. “Zeker voor herhaling vatbaar, maar met een andere film natuurlijk” grapt Storm.


Mennorode levert maatwerk. Ook geïnteresseerd naar de mogelijkheden die wij bieden? Een mooi business event of jouw eigen feestje, we regelen het allemaal. Mail naar info@mennorode.nl of bel 0577 49 81 11

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen