Zalm met pesto

Release your inner chef!



Ingrediënten
4 moten zalm á 150 - 200 gr
1 grote courgette
250 gr cherrytomaatjes
30 gr basilicumblaadjes
50 gr parmezaanse kaas
1 teentje knoflook
Olijfolie
50 gr pijnboompitten

Benodigdheden
Aluminiumfolie
Barbecue
Keukenmachine

Bereiding
Voor de pesto; mix de basilicumblaadjes, Parmezaanse kaas, knoflook en de helft van de pijnboompitten in een keukenmachine en schenk steeds een beetje olijfolie er bij totdat de pesto een mooie dikte heeft. Bestrijk de 4 stukken aluminiumfolie aan een zijde in met een dun laagje olijfolie.

Leg de zalm hierop en besmeer de bovenzijde dik met de pesto en verdeel de rest van de pijnboompitten er op. Snijd de tomaatjes doormidden en de courgette in stukken en leg deze bij de zalm. Vouw de folie losjes om de zalm en maak de bovenzijde en zijkanten goed dicht.

Bak de zalm ongeveer 15 minuten op de barbecue.

Eet smakelijk!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen