Ontdek Zwolle Shopstad

Zwolle is de grootste en meest veelzijdige shopstad van Overijssel met honderden winkels in alle soorten en maten, van grote namen tot kleine speciaalzaken waar het goed toeven en winkelen is.

In Zwolle vind je de leukste conceptstores zoals:

Pistache, Moonloft, Soortvanwinkel en Blauwdruck.
Pistache is Zwolle's hotspot voor wie houdt van verrassingen. Je vindt er opkomende merken en lifestyle producten om je trendgevoelige vingertjes bij af te likken. Pistache ligt in de oude binnenstad van Hanzestad Zwolle, goed bereikbaar en gegarandeerd genieten.

De leukste winkelstraatjes
Zwolle is een leuke en bruisende stad waar je heel erg goed kunt winkelen. Het winkelgebied concentreert zich voornamelijk in de straten rond de Diezerstraat. Je vindt er onder andere de bekende grote ketens zoals H&M, The Sting, Douglas, Vero Moda, Jack & Jones etc. De Primark bevindt zich aan de Melkmarkt.

Wat rustiger is het in de Luttekestraat, de Sassenstraat en op de Melkmarkt. Zeker als je op zoek bent naar kleding en exclusieve winkeltjes dan zijn de straten absolute aanraders!

De vaste koopavond in Zwolle is de donderdagavond. Tevens vindt er regelmatig een koopzondag plaats. 


Zwolse markten
Op vrijdagmorgen en zaterdag is de algemene markt in de binnenstad van Zwolle. Er zijn tal van uiteenlopende kramen met op vrijdagmorgen een extra plein gevuld met prachtige stoffenkramen.

Zoals Jeroen Krabbe zei: "De markt is erg leuk, je krijgt er zo'n middeleeuws gevoel bij in deze stad."

Vrijdag: 08.00 - 13.00 uur op de Melkmarkt, Luttekestraat, Grote Markt, Grote Kerkplein, Bethlehemskerkplein en de Sassenstraat.
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur op de Melkmarkt, Grote Markt en Rodetorenplein.

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen