Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Meeting & Events

Graag ontvangen wij u voor een inspirerende bijeenkomst in één van onze 35 zalen. Door onze 172 tweepersoons hotelkamers kunt u met ruim 300 personen tegelijk bij Mennorode vergaderen en overnachten. 

Alle zalen van Mennorode beschikken over daglicht en voor iedere groepsgrootte, tot 500 personen, bieden wij een passende ruimte. 

Meer informatie 

Events

Bent u meer op zoek naar een locatie voor een attractief event? Wij bieden u mogelijkheden op maat, variërend van een sportieve klantendag tot een sfeervol bedrijfsfeest. 

Meer informatie

Vergaderen nieuwe stijl

Door onze ruime zalen en 10 hectaren eigen grond, is vergaderen gewoon bij ons mogelijk! Terwijl de RIVM-maatregelen van kracht zijn. bieden wij verschillende creatieve mogelijkheden. Reserveer een unieke beleving waarbij u buiten vergadert onder de sfeervolle stretchtenten of reserveer één van onze ruime zalen voor een beperkt aantal gasten.

Meer informatie

 

Vergaderen

Snel en gemakkelijk uw meeting organiseren zonder u druk te maken over bijzaken.

 

Bekijk onze arrangementen

Zalenoverzicht

De zalen van Hotel & Congrescentrum Mennorode zijn zeer divers en hierdoor bieden wij voor iedere groep een passende zaal.

Zalenoverzicht

Trouwen

Beleef uw mooiste dag van begin tot eind bij Mennorode!

Ja, ik wil!

Outdoor en teambuildingsmogelijkheden bij Mennorode

Omdat Mennorode beschikt over bij 9 hectare eigen grond hoeft u met uw groep niet ver weg om een activiteit te doen. Lees meer over onze tips en de partners waarmee wij samen werken.

 

Tips en mogelijkheden

Programma's en Deelnemersregistratie

Vaste groepen vormen een feest van herkenning bij Mennorode. De laatste jaren mochten wij voor meerdere verschillende organisaties seminars, retraits en opleidingen verzorgen.

Registreer hier