Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Zalenoverzicht

De zalen van Hotel & Congrescentrum Mennorode zijn zeer divers en hierdoor bieden wij voor iedere groep een passende zaal. Van een plenaire sessie in de Lucasgatzalen of een interactieve brainstormsessie in het, met prijzen onderscheiden, verbindingscentrum "De Luwte".

Hieronder ziet u een greep uit onze vergaderzalen, nieuwsgierig geworden? Aarzel niet om een vrijblijvende afspraak te maken!

De Luwte

Organiseer uw bijeenkomst in het, met prijzen onderscheiden verbindingscentrum De Luwte.

Meer weten

Lucasgat

De Lucasgat zalen zijn centraal gelegen op de locatie en zijn per zaal ideaal voor onder andere vergaderingen en presentaties aan groepen van 10 tot 70 personen. De zalen zijn direct naast elkaar gelegen, wat ons de mogelijkheid biedt om alle vijf de zalen te koppelen tot één Lucasgat zaal. Deze mogelijkheid geeft u de ruimte om conferenties en presentaties te geven aan grotere groepen tot wel 380 personen.

Grote Zaal

Gelegen aan de bosrand van de Veluwe biedt de Grote Zaal volledige exclusiviteit. Deze zaal beschikt over een grote schuifpui waardoor het tevens mogelijk is om hier productpresentaties te organiseren. Alles is gelijkvloers zodat niets in de weg staat om uw product gemakkelijk in de zaal te presenteren. Wij ondersteunen u graag met de juiste uitlichting en audiovisuele middelen in samenwerking met onze partner Nieuwenhuis Audiovisueel.

Kleine zaal

De Kleine Zaal is een recent gerestyled vergaderruimte met een zakelijke noch casual look and feel, uitermate geschikt voor vergaderingen van 2 tot 50 personen

Amfitheater Kuilhegge

Bent u op zoek naar een bijzondere buitenlocatie? Graag informeren wij u met trots ons Amfitheater Kuilhegge. Het Amfitheater is uitermate geschikt voor onder andere lezingen, productpresentaties of trainingen tot wel 100 personen.

Groenendaal

Roode Heggen

't Leesten