Puur, Gastvrij & Persoonlijk

Hotel & Congrescentrum Mennorode kent een rijke geschiedenis en ontvangt al sinds 1925 gasten voor een ontspannen vakantie, zingevende studie of voor een verrijking van de zelfkennis.

Onze Visie

"Het overtreffen van de verwachtingen door het bieden van een puur, gastvrij en persoonlijk verblijf"

Onze Missie

Gasten genieten hier in een groene en eigentijdse omgeving, met een knipoog naar het verleden, van pure gastvrijheid, comfortabele faciliteiten en recreatieve voorzieningen. Met een unieke ligging, eerlijke producten en een groen karakter weet Mennorode als geen ander dat duurzaam ondernemen een natuurlijke vanzelfsprekendheid is geworden. Dit wordt vertaald in eerlijke producten, natuurlijke faciliteiten en met respect naar authenticiteit, spiritualiteit, omgeving en cultuur.

Kortom, een zakelijke bijeenkomst of een heerlijke vakantie bij Mennorode staat voor puur en oprecht genieten met familie-, vrienden, collega’s en andere gasten.

Medewerkers van Mennorode zijn professioneel, gedreven en altijd bereid net dat stapje extra te zetten voor hun gasten. Mennorode wil een goede werkgever zijn en een plezierige werkomgeving creëren voor haar werknemers door in kennis en ontwikkeling te investeren.

Sinds 1925

Sinds 1925 is er veel veranderd, echter is er aan de kernwaarden van het "Doopsgezind Broederschapshuis Elspeet" sinds de oprichting niet zo heel veel veranderd.

Oorspronkelijke kernwaarden:

  • Een Huis van en voor mensen: doopsgezinden, anderen, welkome gasten
  • Een Huis van ontmoeten, gemeenschap en geloven
  • Een Huis van vragen, twijfelen en feestvieren
  • Een Huis van studeren, werken en vakantie
  • Een Huis van mensen, geworteld in de traditie der Doopsgezinden
  • Een Huis in Elspeet
  • Een Huis in de wereld

Hoewel wij tegenwoordig spreken van gasten in plaats van mensen en van hotel in plaats van huis blijven de oorspronkelijke waarden nog altijd overeind staan.

Bij Hotel & Congrescentrum Mennorode worden gasten nog altijd geïnspireerd door de groene omgeving, zingevende programma's, comfortabele faciliteiten, culinaire mogelijkheden en persoonlijke oprechte service. 

Graag zetten wij deze traditie nog jaren voort!

Klik hier voor meer informatie over onze doopsgezinde oorsprong.

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen