Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Stijlvol van pure rust genieten

Bij Hotel Mennorode verblijft u in een van de 172 comfortabel ingerichte hotelkamers. Veelal ruime kamers met uitzicht op de prachtige Veluwe. 

Alle kamers zijn onder andere uitgerust met Rituals verzorgingsproducten.

Ook beschikt het hotel over meerdere (afgesloten) fietsenstallingen. U kunt uw fiets dus altijd veilig bij ons stallen!

De afstanden bij ons in het hotel zijn wat groter dan dat u misschien gewend bent, omdat het in de lengte is gebouwd in plaats van in de hoogte. Hou hier rekening mee indien u wat slechter ter been bent. 

Geniet van de pure rust midden in de bossen van de Veluwe.

Kamers

Hotel Mennorode beschikt over diverse kamertypes, variërend van een compacte basic Cosy kamer tot de ruimere Premium kamers voorzien van een Nespresso apparaat en thee faciliteiten. Laat u verrassen en geniet van de Veluwse rust..

Let op: Onze kamers hebben geen airco, maar u kunt bij ons de ramen openen voor frisse lucht vanuit het bos

Bekijk kamers

Arrangementen

Voordelig en compleet genieten!
Maak uw verblijf extra aangenaam en gemakkelijk en kies voor één van de heerlijke en complete arrangementen bij Hotel Mennorode!

 

Bekijk arrangementen

Vakantiewoningen

Heerlijk genieten in een gezellige basic vakantiewoning geheel voor uzelf met spectaculair uitzicht op de Veluwse bossen.  Kom heerlijk tot rust en geniet van uw privacy en al onze fiets-en wandelmogelijkheden rondom Mennorode!

Meer informatie en tarieven

Hondvriendelijk hotel

Verblijft u bij Hotel Mennorode, dan is uw trouwe viervoeter uiteraard van harte welkom. Ons hondvriendelijke hotel ligt midden in de prachtige bossen van de Veluwe, een omgeving waar u samen met uw hond de mooiste wandelingen maakt, voor iedereen fijn dus! We hebben een beperkt aantal hondenkamers beschikbaar, belt u ons even van te voren zodat u er zeker van bent dat deze kamer vrij is!

Meer weten

Bosrijke camping

Kamperen bij Mennorode, kan dat? Ja, dat kan! Naast het hotel ligt een prachtig gelegen kampeerterrein met 45 staanplaatsen van gemiddeld 100 m2. Omringd door de bossen van het Kroondomein kampeert u midden in de natuur. 

Meer info

Faciliteiten

Hotel Mennorode beschikt over 10 hectare eigen grond met verschillende faciliteiten. Zo biedt het hotel genoeg vermaak voor jong en oud!

- Tennisbaan
- Jeu des Boules
- Fietsverhuur
- Biljart
- Tafeltennis
- Bibliotheek
- Levensgroot schaakspel op het terras
- Diverse speeltoestellen voor kinderen
- En natuurlijk kunt u prachtige wandelingen maken in de aangrenzende bossen. Start van de wandelingen kan vanuit verschillende plekken op het terrein.