Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Bericht inzake Corona (Covid-19)

Geachte gast(en),

Ontbijt serveren wij in buffetvorm in ons ruime restaurant. Indien de maatregelen strenger worden en horeca daadwerkelijk eerder moet sluiten, bieden wij een diner aan op basis van take away. Op de hotelkamers wordt een extra tafel voor u geplaatst. Voor uw dinerreservering vragen wij u contact op te nemen met onze receptie.

Heeft u een overnachting of arrangement bij ons geboekt? Graag willen wij u vragen om ons te mailen indien u vragen heeft omtrent de nieuwe maatregelen. Dit kan via info@mennorode.nl U ontvangt binnen 2 tot 4 uur reactie van ons.   

Heeft u een zakelijke bijeenkomst bij ons geboekt? Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00-17:00 uur zijn wij bereikbaar voor al u vragen. Of mailt u naar reserveringen@mennorode.nl

We vragen u om bij aankomst éénmalig uw Corona toegangsbewijs te tonen. Dit kan middels de CoronaCheckapp op uw telefoon. Een (papieren) negatief testbewijs is uiteraard ook toegestaan. Zowel via de GGD als via onze commerciële partner: www.testopdezaak.nl

Zelftesten zijn niet geldig.    

Graag bij aankomst eerst melden bij onze hotelreceptie.

Vier de feestdagen bij Mennorode

Met sneeuw bedekte daken, fonkelende lampjes, stijlvol versierde kerstbomen, pakjes onder de boom en heerlijk eten en drinken met familie en vrienden! Zo zien wij de feestdagen het liefst. U toch ook? Bekijk onze arrangement hier.

 Lees meer

Kerst Landmarkt
Ons sfeervolle voorplein met stretchtenten is het decor voor deze markt, parkeren is mogelijk op ons eigen terrein. 

Data:
Vrijdag 17 december van 16.00 – 22.00 uur
Zaterdag 18 december van 11.00 – 16.00 uur

Lees meer

We verwelkomen u heel graag.

Welkom op de Veluwe

Op slechts een uur van de randstad vindt u centraal in het land Hotel Mennorode. Ons hotel met historie van ruim 95 jaar is gelegen aan Kroondomein het Loo en beschikt over maar liefst 10 hectare privégrond.

Laat u verrassen door de Veluwse gastvrijheid en kom genieten van de eindeloze fiets- en wandelmogelijkheden. U bevindt zich met 1 minuut in het Veluwse bos!

Wist u dat als u rechtstreeks via onze website boekt, u 12% korting ontvangt en daardoor de best beschikbare prijs boekt? 

Bekijk onze arrangementen

 

Vakantiewoningen

Heerlijk genieten in een gezellige basic vakantiewoning geheel voor uzelf met spectaculair uitzicht op de Veluwse bossen. Kom heerlijk tot rust en geniet van uw privacy en al onze fiets-en wandelmogelijkheden rondom Mennorode!

Lees meer

 

Zakelijk

Op zoek naar een locatie op De Veluwe voor uw vergadering, training of evenement?

Bij Hotel Mennorode vindt u alles wat u nodig heeft voor uw zakelijke bijeenkomst.
Graag ontvangen wij u voor een inspirerende bijeenkomst in één van onze 35 zalen.
Door het ruime aantal hotelkamers kunt u met 300 personen tegelijk bij ons vergaderen en overnachten en is de locatie echt even alleen van uw gezelschap. 

Meeting & Events