Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Welkom op de Veluwe

Op slechts een uur van de randstad vindt u centraal in het land Hotel Mennorode. Ons hotel met historie van ruim 95 jaar is gelegen aan Kroondomein het Loo en beschikt over maar liefst 10 hectare privégrond.

Laat u verrassen door de Veluwse gastvrijheid en kom genieten van de eindeloze fiets- en wandelmogelijkheden. U bevindt zich met 1 minuut in het Veluwse bos!

Wist u dat als u rechtstreeks via onze website boekt, u 12% korting ontvangt en daardoor de best beschikbare prijs boekt? (m.u.v. glamping & vakantiewoningen) 

Bekijk onze arrangementen

Op de volgende data is er een event, bruiloft of een andere bijeenkomst waar u mogelijk geluidshinder van kunt ondervinden.

Bekijk de drukke dagen

Zakelijk

Op zoek naar een locatie op De Veluwe voor uw vergadering, training of evenement?

Bij Hotel Mennorode vindt u alles wat u nodig heeft voor uw zakelijke bijeenkomst.
Graag ontvangen wij u voor een inspirerende bijeenkomst in één van onze 35 zalen.
Door het ruime aantal hotelkamers kunt u met 300 personen tegelijk bij ons vergaderen en overnachten en is de locatie echt even alleen van uw gezelschap. 

Meeting & Events

Stiltetuin

“Ontspan, geniet van het groen en laat de stilte je inspireren!”

Onlangs werd er een prachtige stiltetuin aangelegd bij Mennorode. Het is een oase van rust waar gasten kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Hier kan men in harmonie met de natuur reflecteren en nieuwe energie opdoen.

De aangrenzende vergaderzalen maakt de stiltetuin ook perfect voor onze zakelijke gasten voor een moment van ontspanning en reflectie.

Glamping

Kamperen 2.0, welkom op onze Glamping!

Wees welkom in één van onze 7 Beau glampingtenten, met uitzicht over de Kroondomein Het Loo, midden op de Veluwe!

Volledig en sfeervol ingerichte tenten geschikt voor 2 personen, met eigen vlonderterras, Nespresso apparaat, mini koelkastje & s'ochtends wordt een picknickmand bezorgd waar een overheerlijk ontbijt in zit.

Samen genieten van het uitzicht, de rust en van elkaar.

Lees meer

 

Vakantiewoningen

Heerlijk genieten in een gezellige basic vakantiewoning geheel voor uzelf met spectaculair uitzicht op de Veluwse bossen. Kom heerlijk tot rust en geniet van uw privacy en al onze fiets-en wandelmogelijkheden rondom Mennorode!

Lees meer

Ons huis is opengesteld voor vluchtelingen uit Oekraïne.  
Mennorode biedt inmiddels aan enkele gezinnen onderdak in 2 van onze vakantiewoningen. Wij hopen dat naast onze (hotel) gasten ook deze families uit Oekraïne zich veilig en welkom voelen.