Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Bericht inzake Corona (Covid-19)

Geachte gast(en),

UPDATE 19-12-2021

We blijven geopend!

Ontbijt, lunch, diner en consumpties bieden wij aan op basis van take away (onze restaurants zijn niet geopend) Op de hotelkamers wordt een tafel voor u bij geplaatst. Voor het reserveren van ontbijt, lunch en/of diner vragen wij u contact op te nemen met onze receptie. 

Graag willen wij u vragen om ons te mailen indien u vragen heeft omtrent de nieuwe maatregelen. Dit kan via info@mennorode.nl U ontvangt binnen 4 uur reactie van ons.

Heeft u een zakelijke bijeenkomst bij ons geboekt? Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00-17:00 uur zijn wij bereikbaar voor al u vragen. Of mailt u naar reserveringen@mennorode.nl

Welkom op de Veluwe

Op slechts een uur van de randstad vindt u centraal in het land Hotel Mennorode. Ons hotel met historie van ruim 95 jaar is gelegen aan Kroondomein het Loo en beschikt over maar liefst 10 hectare privégrond.

Laat u verrassen door de Veluwse gastvrijheid en kom genieten van de eindeloze fiets- en wandelmogelijkheden. U bevindt zich met 1 minuut in het Veluwse bos!

Wist u dat als u rechtstreeks via onze website boekt, u 12% korting ontvangt en daardoor de best beschikbare prijs boekt? 

Bekijk onze arrangementen

 

Vakantiewoningen

Heerlijk genieten in een gezellige basic vakantiewoning geheel voor uzelf met spectaculair uitzicht op de Veluwse bossen. Kom heerlijk tot rust en geniet van uw privacy en al onze fiets-en wandelmogelijkheden rondom Mennorode!

Lees meer

 

Zakelijk

Op zoek naar een locatie op De Veluwe voor uw vergadering, training of evenement?

Bij Hotel Mennorode vindt u alles wat u nodig heeft voor uw zakelijke bijeenkomst.
Graag ontvangen wij u voor een inspirerende bijeenkomst in één van onze 35 zalen.
Door het ruime aantal hotelkamers kunt u met 300 personen tegelijk bij ons vergaderen en overnachten en is de locatie echt even alleen van uw gezelschap. 

Meeting & Events