Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Hondvriendelijk hotel

Verblijft u bij Hotel Mennorode, dan is uw trouwe viervoeter uiteraard ook van harte welkom. Ons hondvriendelijke hotel ligt midden in de prachtige bossen van de Veluwe, een omgeving waar u samen met uw hond de mooiste wandelingen maakt, voor iedereen fijn dus!

Het hotel heeft maximaal 5 kamers beschikbaar voor een gezelschap met een hond (uitsluitend standaard kamers). U dient daarom vooraf te reserveren bij voorkeur via info@mennorode.nl

Plan uw bezoek samen met uw hond op de Veluwe!

Faciliteiten van ons hondvriendelijke hotel

Uw hond is toegestaan in alle openbare ruimtes van ons hotel, met uitzondering van het restaurant en de ontbijtzaal. U kunt in Grand Café De Schaapskooi of onze binnentuin en terras gebruikmaken van het ontbijtbuffet, lunch of diner, zodat uw hond niet alleen in de hotelkamer hoeft te blijven.

Verder ontvangt u bij aankomst een pakketje met onder andere hondenkoekjes, een overzicht van de losloopgebieden en ons huisdierenreglement. 

Omgeving van ons hondvriendelijke hotel

Vanuit het hotel loopt u direct het bos in, waar enkele mooie wandelroutes starten.
De Losloopgebieden in de omgeving hebben wij voor in kaart gebracht. Bij de receptie informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Huisdierenreglement

  • Kosten: € 18,50,- per nacht.
  • Maximaal 1 hond per kamer.
  • Wij willen u er op wijzen dat uw hond in het hotel, op het hotelterrein en in de omgeving aangelijnd moet zijn. In de omgeving zijn wel enkele losloopgebieden, een overzicht daarvan ontvangt u bij aankomst, samen met een presentje voor de hond.
  • U dient uw eigen hondenmand, drinkbak en hondenvoer mee te nemen.
  • Het hotel heeft maximaal 5 kamers beschikbaar voor een gezelschap met een hond (uitsluitend standaard kamers). U dient daarom vooraf te reserveren bij voorkeur via info@mennorode.nl
  • Wij mogen u weigeren als u onaangekondigd uw hond meebrengt naar Hotel Mennorode.
  • U bent als eigenaar ten allen tijde verantwoordelijk voor uw hond.
  • De hond is toegestaan in de openbare ruimtes m.u.v. restaurant de serre en het ontbijtrestaurant
  • De hond mag uitsluitend in een bench, alleen achterblijven op de kamer. Maar mag niet alleen achterblijven in het hotel als u het hotel verlaat voor een wandeling, fietstocht of activiteit elders.
  • Op basis van beschikbaarheid kunt u een bench huren a € 10,00 per nacht. Deze dient u vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen via info@mennorode.nl