1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Verblijft u bij Hotel Mennorode, dan is uw trouwe viervoeter uiteraard ook van harte welkom. Ons hondvriendelijke hotel ligt midden in de prachtige bossen van de Veluwe, een omgeving waar u samen met uw hond de mooiste wandelingen maakt, voor iedereen fijn dus! En aangezien we maar 5 hondvriendelijke kamers beschikbaar hebben, raden we u aan niet te lang te wachten met boeken!
Het aanmelden van het overnachten met een hond is verplicht.

Faciliteiten van ons hondvriendelijke hotel
Uw hond is toegestaan in alle openbare ruimtes van ons hotel, met uitzondering van het restaurant. U kunt in Grand Café De Schaapskooi of de lounge gebruikmaken van het buffet, zodat uw hond niet in de hotelkamer hoeft te blijven. Verder ontvangt u bij aankomst een pakketje met onder andere hondenkoekjes, een overzicht van de losloopgebieden en ons huisdierenreglement. Bovendien zijn er drinkbakken op het terras aanwezig.

Omgeving van ons hondvriendelijke hotel
Vanuit het hotel loopt u direct het bos in, waar enkele mooie wandelroutes starten. 
De Losloopgebieden hebben wij voor in kaart gebracht. Bij de receptie informeren wij u graag over de mogelijkheden.

 

Huisdierenreglement

  • Kosten: € 15,- per dag.
  • Wij willen u er op wijzen dat uw hond in het hotel, op het hotelterrein en in de omgeving aangelijnd moet zijn (m.u.v. het hondentoilet). In de omgeving zijn wel enkele losloopgebieden, een overzicht daarvan ontvangt u bij aankomst.
  • U dient uw eigen hondenmand, drinkbak en hondenvoer mee te nemen.
  • Maximaal 1 hond per kamer.
  • Het hotel heeft maximaal 5 kamers beschikbaar voor een gezelschap met een hond (uitsluitend standaard twin kamers). U dient daarom vooraf te reserveren.
  • U bent als eigenaar te allen tijde verantwoordelijk voor de hond.
  • De hond is toegestaan in de openbare ruimtes m.u.v. het restaurant en de ontbijtzaal
  • De hond mag in geen enkel geval zonder begeleiding achterblijven op de kamer, ook niet wanneer u zich elders in het hotel bevindt.