Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

De Veluwe

Genieten van een weekendje weg op de Veluwe? Of een volledige vakantie op de Veluwe? 

Stuifzand, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes, de mooiste fietsroutes en zacht stromende beken... Dat is de Hoge Veluwe! Het grootste natuurgebied van Europa.

Maar de Veluwe biedt meer dan alleen weelderige natuur! Topattracties, beroemde musea, historische stadjes, moderne accommodaties, culinair genieten en volop gelegenheid om actief te zijn in de adembenemend mooie Veluwse natuur.

De Veluwe staat voor actief, avontuurlijk, ontspannend en uitdagend. Maar ook voor verleidelijk lekker. En dat alles op nog geen uurtje rijden van de Randstad. Kom, ontdek en beleef de Veluwse bosse!

Fietsen en Wandelen

Hotel Mennorode grenst direct aan de bosrand. Vanaf hier kunt u eindeloos wandelen en fietsen en staat u een schat aan ontdekkingen te wachten. Vanuit Mennorode vindt u de mooiste fietsroutes van de Veluwe!

 Meer

Wild spotten op de Veluwe

De pootafdruk van een edelhert ontdekken. De diepe wroetsporen van het wilde zwijn herkennen. Ooggetuige zijn van een havik in glijvlucht. Met een beetje geluk en de goed getrainde ogen van een gids geeft het bos veel van z’n geheimen prijs.

Meer

Kunst en cultuur

De Veluwe heeft een lange historie en mede daardoor een zeer diverse en interessante cultuur.

Meer

Spa & wellness

Gun uzelf een verwen moment met een dag complete ontspanning bij één van de mooiste Wellness centers van Nederland!

Meer

Smaak & Genieten

Een knisperend haardvuurtje, heerlijk eten, een goed glas wijn. Op culinair gebied biedt de Veluwe je eindeloos veel mogelijkheden.

Meer

Erop uit met de kinderen

De Veluwe is er voor jong en oud! Kinderen worden rangers en ouders worden gidsen. Samen geniet u met het hele gezin van de prachtige natuurschoon; bossen, heide, beekjes en meertjes...

Meer

Vakantiehuisje op de Veluwe

Heerlijk genieten in een gezellige basic vakantiewoning op de Veluwe geheel voor uzelf met spectaculair uitzicht op de Veluwse bossen. Kom heerlijk tot rust en geniet van uw privacy en al onze fiets-en wandelmogelijkheden rondom Mennorode. De ideale uitvalsbasis voor een vakantie op de Veluwe!

Klik hier voor meer informatie over onze Veluwse vakantiewoningen.