Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Uitvaart

Een uitvaart midden in het bos

Een laatste groet.. samen in en met de natuur..

Bij Mennorode heeft u de mogelijkheid om op een prachtige en rustige locatie uw dierbare op een respectvolle manier een laatste groet te brengen. Gelegen op een rustige en prachtige locatie op de Veluwe, omringd door groen, staat De Luwte. Wij denken graag met u mee om de dankdienst, condoleance en samenzijn te organiseren in De Luwte.

De Luwte

Een bijzondere uitvaart - De Luwte

De Luwte is duurzaam door het hergebruik van verschillende materialen. Het gebouw is volledig opgetrokken uit sloop- en kweekhout. Zo bestaan de wanden uit planken van een oude fabrieksvloer (meer dan 100 jaar oud). De spanten zijn van vuren kweekhout en het dak bestaat uit acaciasnoeihout. Er is geen bos gekapt, maar uitsluitend gesnoeid. De glazen wand is gericht op het zuiden, waardoor het gebouw voor een groot deel verwarmd wordt.

Extra informatie uitvaart

  • 50-60 personen 
  • Gelegen op een rustige en prachtige locatie omringd door groen.
  • Locatiehuur: € 895,00 incl. 1 geluidsset en 1 handmicrofoon en inclusief btw.
  • In de lente en zomermaanden is een aangrenzende stretchtent inbegrepen.
  • Mennorode biedt geen audiovisuele begeleiding tijdens de uitvaart, indien u dit wenst kunnen wij dit opnemen in de offerte.

Herinneringsbankje

Mennorode biedt de mogelijkheid om een herinneringsbankje te plaatsen op ons terrein als herinnering aan uw dierbare of een bijzonder moment.

Meer informatie hierover vindt u hier Herinneringsbankje