Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Loungen met smooth jazz sounds

Deze zomer is het weer zover! De Summervibes zijn terug bij Mennorode!

Heeft u ook weer zo'n zin in een heerlijke avond uit? Speciaal voor u organiseren wij de Summervibes. Mennorode en Nate’s Public BBQ verzorgen de culinaire invulling vanaf de smoker, omlijst met live muziek in zomerse sferen. 

Geniet van de loungemuziek met saxofonist en/of een zangeres op ons gezellige terras. Bestel één van onze drankenspecials en het genieten kan beginnen.

Op deze avonden hebben we een speciale Summervibes menukaart, gebaseerd op shared dining. 

De data van de Mennorode Summervibes zijn;

- Zaterdag 8 juli 2023

- Zaterdag 15 juli 2023

- Zaterdag 22 juli 2023

- Zaterdag 29 juli 2023

- Zaterdag 5 augustus 2023

- Zaterdag 12 augustus 2023

Live Cooking

Heerlijk genieten van de lekkerste hapjes en drankjes op ons terras.

Tijdens de Summervibes bereidt onze enthousiaste chef van Mennorode samen met de heren van Nate's Publiq BBQ de gerechten vanaf de smoker op ons terras. Heerlijk dineren en genieten van de live cooking. 

Laat uzelf de hele avond verwennen door onze gastvrije bediening en geniet van de heerlijkste gerechten. Sit back and relax!

Gasten welke een arrangement met diner hebben geboekt (half pension) krijgen in plaats van een diner uit de keuken, een verrassend 3-gangen diner geserveerd als shared dining concept. Dit doen we vanaf de barbecue smoker.

U hoeft hiervoor niets extra’s te betalen! Alleen maar genieten van een ontspannen avond …

Heeft u geen arrangement mèt diner geboekt maar u wenst wel graag deze avond te reserveren? Dit kan voor € 36,00 p.p. (exclusief drankjes)

Houd onze website en socials in de gaten, we houden u op de hoogte!

Reserveren vooraf is wenselijk via info@mennorode.nl vol=vol! 

Uiteraard houden wij rekening met eventuele dieetwensen.

 

Lounge DJ

Geniet van de zomerse beats!

Onze Lounge DJ, verzorgd door Party Sensations Zwolle, zorgt voor een heerlijke mix van chill-out, jazz, Ibiza en lounge muziek. Fijne achtergrondmuziek om van te genieten. 

U bent van harte welkom voor het diner, of natuurlijk voor een drankje! Of combineer deze zomerse avond met een overnachting in ons hotel. Boek direct via onze website en ontvang 12% korting.