Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Erop uit met de kinderen!

De Veluwe is er voor jong en oud! Kinderen worden rangers en ouders worden gidsen. Samen geniet u met het hele gezin van de prachtige natuurschoon; bossen, heide, beekjes en meertjes... Voor meer actie en fun bezoekt u het Veluwemeer of u begeeft zich in hogere sferen bij Klimbos Garderen!

Maar de leukste dagjes uit beleeft u bij de Apenheul of bij familiepretpark Julianatoren.

Julianatoren

Julianatoren in Apeldoorn is het leukste familiepretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 12 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!

Apenheul

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. Tussen het groen loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers. Met de handige spottips in het park hoef je er niet één te missen. Natuurlijk zijn er ook apen die niet loslopen, zoals de gorilla’s en orang-oetans. Over deze dieren kom je alles te weten tijdens de speciale presentaties in het park. Ben je klaar met apen spotten? Kom je dan uitleven als een aap in het Na-aaphuis of geniet van een lekker, biologisch frietje met uitzicht op het gorilla-eiland.

Maak uw gezinsvakantie extra comfortabel en kies voor een familiekamer!