Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Vier de feestdagen bij Mennorode

Met sneeuw bedekte daken, fonkelende lampjes, stijlvol versierde kerstbomen, pakjes onder de boom en heerlijk eten en drinken met familie en vrienden! Zo zien wij de feestdagen het liefst. U toch ook? 

Maak de Kerstdagen compleet met een overnachting inclusief uitgebreid kerstontbijt. In de avond kunt u heerlijk genieten van een 3 of 4-gangen Kerstdiner. 

Het nieuwe jaar goed starten? Bekijk nu onze arrangementen voor Oud & Nieuw. Proosten om 00.00 uur met een glas bubbels, en genieten van de gezellige sfeer bij Mennorode!

We verwelkomen u heel graag.

 Lees meer

Welkom op de Veluwe

Op slechts een uur van de randstad vindt u centraal in het land Hotel Mennorode. Ons hotel met historie van ruim 95 jaar is gelegen aan Kroondomein het Loo en beschikt over maar liefst 10 hectare privégrond.

Laat u verrassen door de Veluwse gastvrijheid en kom genieten van de eindeloze fiets- en wandelmogelijkheden. U bevindt zich met 1 minuut in het Veluwse bos!

Wist u dat als u rechtstreeks via onze website boekt, u 12% korting ontvangt en daardoor de best beschikbare prijs boekt? 

Bekijk onze arrangementen

 

Glamping

Kamperen 2.0, welkom op onze Glamping!

Wees welkom in één van onze 5 Beau glampingtenten, met uitzicht over de Kroondomein Het Loo, midden op de Veluwe!

Volledig en sfeervol ingerichte tenten geschikt voor 2-4 personen, met eigen vlonderterras, Nespresso apparaat, mini koelkastje & s'ochtends wordt een picknickmand bezorgd waar een overheerlijk ontbijt in zit.

Samen genieten van het uitzicht, de rust en van elkaar.

Lees meer

Vakantiewoningen

Heerlijk genieten in een gezellige basic vakantiewoning geheel voor uzelf met spectaculair uitzicht op de Veluwse bossen. Kom heerlijk tot rust en geniet van uw privacy en al onze fiets-en wandelmogelijkheden rondom Mennorode!

Lees meer

 

Zakelijk

Op zoek naar een locatie op De Veluwe voor uw vergadering, training of evenement?

Bij Hotel Mennorode vindt u alles wat u nodig heeft voor uw zakelijke bijeenkomst.
Graag ontvangen wij u voor een inspirerende bijeenkomst in één van onze 35 zalen.
Door het ruime aantal hotelkamers kunt u met 300 personen tegelijk bij ons vergaderen en overnachten en is de locatie echt even alleen van uw gezelschap. 

Meeting & Events

Bericht inzake Corona (Covid-19)

Geachte gast(en),

Per 25 september 2021 vragen we u bij aankomst om een Corona toegangsbewijs te tonen. Dit kan middels de CoronaCheckapp op uw telefoon. Een (papieren) negatief testbewijs (zowel een PCR- of antigeentest) is ook toegestaan (deze is volgens het RIVM maximaal 24 uur geldig). 

U hoeft geen 1,5 meter afstand meer te houden. 

Graag bij aankomst eerst melden bij onze hotelreceptie.