Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Zalenoverzicht

De zalen van Hotel & Congrescentrum Mennorode zijn zeer divers en hierdoor bieden wij voor iedere groep een passende zaal. Van een plenaire sessie in de Lucasgatzalen of een interactieve brainstormsessie in het, met prijzen onderscheiden, verbindingscentrum "De Luwte".

Hieronder ziet u een greep uit onze vergaderzalen, nieuwsgierig geworden? Aarzel niet om een vrijblijvende afspraak te maken!

De Luwte

Organiseer uw bijeenkomst in het, met prijzen onderscheiden verbindingscentrum De Luwte.

Meer weten

Lucasgat

De Lucasgat zalen zijn centraal gelegen op de locatie en zijn per zaal ideaal voor onder andere vergaderingen en presentaties aan groepen van 10 tot 70 personen. De zalen zijn direct naast elkaar gelegen, wat ons de mogelijkheid biedt om alle vijf de zalen te koppelen tot één Lucasgat zaal. Deze mogelijkheid geeft u de ruimte om conferenties en presentaties te geven aan grotere groepen tot wel 380 personen.

Grote Zaal

Gelegen aan de bosrand van de Veluwe biedt de Grote Zaal volledige exclusiviteit. Deze zaal beschikt over een grote schuifpui waardoor het tevens mogelijk is om hier productpresentaties te organiseren. Alles is gelijkvloers zodat niets in de weg staat om uw product gemakkelijk in de zaal te presenteren. Wij ondersteunen u graag met de juiste uitlichting en audiovisuele middelen in samenwerking met onze partner Nieuwenhuis Audiovisueel.

De Grote Zaal is recent compleet gerenoveerd waar er veel aandacht is besteed aan nieuwe audiovisuele middelen, er is o.a. een complete videowall ingebouwd, en aan duurzaamheid. Compleet met een echte moswand. Zo bevindt u zich zelfs in de zaal compleet in de natuur. 

Kleine zaal

De Kleine Zaal is een recent gerestyled vergaderruimte met een zakelijke noch casual look and feel, uitermate geschikt voor vergaderingen van 2 tot 50 personen

Broodberg

De Broodberg zaal is eind 2020 compleet gerenoveerd. Een sfeervolle zaal die zeer geschikt is voor bijeenkomsten tussen 15 en 40 personen. Als u het gezelschap gedurende de dag wilt opslitsen in kleine groepen dan zijn er direct naast de plenaire zaal 3 aangrenzende subzalen gelegen.  Zowel de Broodberg zaal als 1 van de subzalen zijn uitgerust met een LCD scherm. 

Amfitheater Kuilhegge

Bent u op zoek naar een bijzondere buitenlocatie? Graag informeren wij u met trots ons Amfitheater Kuilhegge. Het Amfitheater is uitermate geschikt voor onder andere lezingen, productpresentaties of trainingen tot wel 100 personen.

Groenendaal

Een uitstekende vergaderzaal grenzend aan één van onze grasvelden. Hierdoor heeft u de mogelijkheid gemakkelijk buiten een luchtje te scheppen. De Groenendaal zaal beschikt daarnaast over een eigen koffiefoyer. Hierdoor geniet u exclusief met uw gezelschap van pauze momenten.

Roode Heggen

Deze vergaderzaal is uitermate geschikt als boardroom voor 8 tot 16 personen. Met een vast LCD scherm en led verlichting welke in diverse tinten aan te passen is, is Roode Heggen een fijne intieme vergaderzaal. U hoeft alleen nog maar uw zaalopstelling en overige wensen aan ons door te geven. Wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat en u gelijk van start kunt gaan met uw meeting!

't Leesten

In dit gebouw bevinden zich meerdere zalen onder één dak waardoor u een plenaire sessie uitstekend kunt combineren met bijvoorbeeld een sub- of een workshopsessie. Ook kunnen er twee zalen gekoppeld worden waardoor u met een groep tot 60 personen kunt vergaderen. Met een eigen koffiefoyer en aangrenzend terras zijn deze multifunctionele zalen in ’t Leesten zeker het vergaderen waard.