Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Zalenoverzicht

De zalen van Hotel & Congrescentrum Mennorode zijn zeer divers en hierdoor bieden wij voor iedere groep een passende zaal. Van een plenaire sessie in de Lucasgatzalen of een interactieve brainstormsessie in het, met prijzen onderscheiden, verbindingscentrum "De Luwte".

Hieronder ziet u een greep uit onze vergaderzalen, nieuwsgierig geworden? Aarzel niet om een vrijblijvende afspraak te maken!

De Luwte

Organiseer uw bijeenkomst in het, met prijzen onderscheiden verbindingscentrum De Luwte.

Meer weten

Amfitheater Kuilhegge

Bent u op zoek naar een bijzondere buitenlocatie? Graag informeren wij u met trots ons Amfitheater Kuilhegge. Het Amfitheater is uitermate geschikt voor onder andere lezingen, productpresentaties of trainingen tot wel 100 personen.

Lucasgat

De Lucasgat zalen zijn centraal gelegen op de locatie en zijn per zaal ideaal voor onder andere vergaderingen en presentaties aan groepen van 10 tot 70 personen. De zalen zijn direct naast elkaar gelegen, wat ons de mogelijkheid biedt om alle vijf de zalen te koppelen tot één Lucasgat zaal. Deze mogelijkheid geeft u de ruimte om conferenties en presentaties te geven aan grotere groepen tot wel 350 personen.

Grote Zaal

Gelegen aan de bosrand van de Veluwe, net als de kleine zaal biedt de Grote Zaal volledige exclusiviteit. De zaal is ideaal voor als u op zoek bent naar exclusiviteit en voldoende ruimte om te vergaderen, productpresentaties te geven of trainingen te organiseren.

Kleine zaal

De Kleine Zaal is een recent gerestyled vergaderruimte met een zakelijke noch casual look and feel, uitermate geschikt voor vergaderingen van 2 tot 50 personen

Groenendaal

Roode Heggen