Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Eerlijke producten

Mennorode besteedt veel tijd aan het selecteren van de juiste leveranciers. Hierbij vormt eerlijk ondernemen een belangrijk ingrediënt, maak kennis met een aantal partners!

 

Bakker Piet | Brood gemaakt met liefde

Het lijkt zo eenvoudig. Graan, water, gist en een beetje zout. Kneden, rijzen, bakken... en je hebt brood. Toch is er brood, én brood. Het verschil maakt Bakker Piet met pure granen, vaak van het eigen veld, gemalen met windmolens in onze streek. Met volle aandacht en respect voor het ambacht. 

Je mag wel zeggen dat Ronny is geboren voor het bakkersvak. Hij is opgegroeid in de winkel en heeft alle vakopleidingen afgerond. Drijvende kracht is van Ronny is zijn creativiteit, want Bakker Piet blijft zich ontwikkelen. Het kan telkens nóg lekkerder, gezonder, duurzamer, ambachtelijker en klantvriendelijker.

Peeze | Duurzame Koffie en Thee

Peeze is de enige Nederlandse koffiebranderij die 100% gecertificeerde Arabica koffie levert. Peeze heeft bewust gekozen om enkel nog gecertificeerde koffiebonen in te kopen, te branden en te verkopen. Alle koffie draagt het Fairtrade / Max Havelaar-keurmerk, het BIO-keurmerk of het Rainforest Alliance-keurmerk. Ook onze theelijn Communitea kopen we volgens dit principe in en maakt op een unieke manier verbinding met oorsprongsland Sri Lanka.

Klimaatneutraal | Onze koffie wordt volledig klimaatneutraal gebrand.