Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Eerlijke producten

Mennorode besteedt veel tijd aan het selecteren van de juiste leveranciers. Hierbij vormt eerlijk ondernemen een belangrijk ingrediënt, maak kennis met een aantal partners!

 

Slagerij Van Rhee | Pure en lokale ambacht

Mennorode werkt intensief samen met kwaliteitsslagerij Van Rhee uit Uddel. Deze nog echt ambachtelijke slager maakt het verschil en dat proeft u! 

Met trots delen wij u mede dat  Slagerij van Rhee tevens met één ster is onderscheiden bij de Slager met Ster competitie, geïnitieerd door Vakblad Vleesmagazine (een uitgave van Reed Business Information) Slager met Ster is bedoeld voor slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid, te belonen.

Bakker Piet | Brood gemaakt met liefde

Het lijkt zo eenvoudig. Graan, water, gist en een beetje zout. Kneden, rijzen, bakken... en je hebt brood. Toch is er brood, én brood. Het verschil maakt Bakker Piet met pure granen, vaak van het eigen veld, gemalen met windmolens in onze streek. Met volle aandacht en respect voor het ambacht. 

Je mag wel zeggen dat Ronny is geboren voor het bakkersvak. Hij is opgegroeid in de winkel en heeft alle vakopleidingen afgerond. Drijvende kracht is van Ronny is zijn creativiteit, want Bakker Piet blijft zich ontwikkelen. Het kan telkens nóg lekkerder, gezonder, duurzamer, ambachtelijker en klantvriendelijker.

Oranka | Sappen met een hart

De sappen voor de vergaderzalen en het ontbijt komen van sapleverancier Oranka. Deze specialist in het leveren van gezonde en biologische sappen heeft een groot hart voor de samenleving.

Zo werkt Oranka samen met 50/50, een initiatief van het Leger des Heils om mensen weer terug te laten reïntegreren in de samenleving.

Peeze | Duurzame Koffie en Thee

Peeze is de enige Nederlandse koffiebranderij die 100% gecertificeerde Arabica koffie levert. Peeze heeft bewust gekozen om enkel nog gecertificeerde koffiebonen in te kopen, te branden en te verkopen. Alle koffie draagt het Fairtrade / Max Havelaar-keurmerk, het BIO-keurmerk of het Rainforest Alliance-keurmerk. Ook onze theelijn Communitea kopen we volgens dit principe in en maakt op een unieke manier verbinding met oorsprongsland Sri Lanka.

Klimaatneutraal | Onze koffie wordt volledig klimaatneutraal gebrand.